Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Maden ocağındaki göçükte mahsur kalan iki madenci sağ kurtarıldı

/ Kaynak: CHA
Maden ocağındaki göçükte mahsur kalan iki madenci sağ kurtarıldı

YAŞAM Haberleri  / CHA

Zonguldak'ta özel maden ocağında meydana gelen göçükte mahsur kalan 2 işçi yaklaşık 3,5 saat sonra sağ olarak kurtarıldı.

Madenden sağ çıkan işçiler göz yaşlarını tutamadı. Zonguldak'ın Kilimli beldesi Bölüm mahallesi Güntepe mevkisinde ki özel bir maden ocağında akşam saat 19.30 sularında göçük meydana geldi. nbsp;Alınan bilgilere göre Göçen postanın arka kısmında Şaban Aydınlı ve Eray Saka isimli işçiler mahsur kaldı. Türkiye Taş Kömürü Kurumu'na ait Tahlisiye (Arama ve kurtarma) ve şirkete ait kurtarma ekibinin yaklaşık 3.5 saat sonra tahkimatın arkasında mahsur kalan işçilere ulaşıldı. Kurtarma çalışmaları sırasında mahsur kalan işçilerin kurtarma ekiplerini nerden gelmeleri konusunda yönlendirdiği öğrenildi. Ocak ağzında hazır bekletilen ambulans ile işçiler Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ocak sahiplerinin işçilerin sağ kurtulmalarından dolayı mutlu oldukları belirtildi. nbsp;

YAŞAM
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...