Başbakan Erdoğan, Kasımpaşaspor taraftarlarıyla biraraya geldi

/ Kaynak: İHA
Başbakan Erdoğan, Kasımpaşaspor taraftarlarıyla biraraya geldi

SPOR Haberleri  / İHA

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, gecenin ilerleyen saatlerinde Haliç Kongre Merkezi'nin çıkışında Kasımpaşa sporlu taraftarlar tarafından karşılandı.

Erdoğan kendisine sevgi gösterisinde bulunan taraftarlara, Kasımpaşa bu sene Avrupa Kupalarına gidebilecek performansa sahip" dedi. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, gündüz saatlerinden itibaren çalıştığı Haliç Kongre Merkezi'nden gecenin ilerleyen saatlerinde çıktı. Erdoğan çıkmadan önce Haliç Kongre Merkezi'nin önünde çok sayıda Kasımpaşa spor taraftarı toplandı. Taraftarlar burada uzun bir süre tezahüratta bulundu. Kongre Merkezi'nden çıkan Başbakan Erdoğan ise çıkışta taraftarların yanında durarak onlarla bir süre sohbet etti. Burada taraftarlara seslenen Erdoğan, "Karabük'te iyi başlamadık ama ondan sonra iyi gidiyoruz. Ve iyi gideceğimize de inanıyorum. Takım gerçekten şuan güzel bir hava yakaladı. Tabii yanılmıyorsam ayın 23'ünde yeni tesislerin açılışı da yapılacak. Türkiye'de artık bu tür tesislere de hiçbir kulüp sahip değil. Bu neyi getiriyor. Bu Kasımpaşa'nın alt yapısının daha da güçlü olacağını gösteriyor. Artık Kasımpaşa inşallah minikleri ile yıldızları ile gençleri ile artık kendisini okul haline getirecek. Bu tabii yıllar yılı Kasımpaşa'nın özlediği bir durumdu. Ve inşallah bu sene Avrupa kupalarına gidebilecek performansı göstereceğine ben inanıyorum. İyi bir takımımız var" dedi. Taraftarlar tezahürat yaparken, bir bayan ise tehdit edildiğini ileri sürerek Başbakan'la görüşmek istedi. Bayan daha sonra Başbakan Edoğan'ın yanında giderek bir süre sohbet etti. nbsp;Bazı taraftarlar Başbakan Erdoğan'a sarılırken, bazı taraftarlar ise fotoğraf çekildi. Erdoğan daha sonra otomobiline binerek taraftarların yanından ayrıldı.
SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...