Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Başbakan Erdoğan'ın Kasımpaşalı taraftarlarla buluştu

/ Kaynak: CHA
Başbakan Erdoğan'ın Kasımpaşalı taraftarlarla buluştu

GÜNDEM Haberleri  / CHA

Kasımpaşalı bir grup taraftar Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmek için Haliç Kongre Merkezi'nin önünde toplandı.

Kasımpaşalı bir grup taraftar Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmek için Haliç Kongre Merkezi'nin önünde toplandı. Başbakan'ın çıkışını bekleyen ve Erdoğan lehine slogan atan grup, Başbakan Erdoğan ile görüşerek bilet fiyatlarının indirilmesi konusunda yardım istedi. Erdoğan da taraftarlara fiyatların düşürülmesi konusunda gerekli yerlerle konuşacağı sözünü verdi. nbsp;Kasımpaşalı bir grup taraftar Başbakan'a seslerini duyurabilmek için Haliç Kongre Merkezi'nin önündeki otoparkta toplandı. Başbakan lehine sık sık slogan atan grup, zaman zaman, 'Beşiktaşlı yönetim istemiyoruz' diye de slogan attı. Başbakan Erdoğan'ın Haliç Kongre Merkezi'nden çıkışını bekleyen taraftar Erdoğan'ın makam aracı yaklaşırken tezahüratta bulunmaya devam etti. Başbakan taraftarları görünce yolda aracını durdurdu. Araçtan inen Erdoğan, taraftarların bulunduğu yere geldi. Boynunda Kasımpaşaspor'un atkısının bulunduğu Erdoğan, taraftarları temsilen iki kişi ile konuştu. Bu konuşmanın ardından taraftarlara seslenen Erdoğan, "Bu sene Karabük'te iyi başlamadık. Ama ondan sonra iyi gidiyoruz. İyi gideceğimize de inanıyorum. Takım gerçekten şuanda iyi bir hava yakaladı. Yanılmıyorsam ayın 23'ünde yeni tesislerin açılışı yapılacak. Türkiye'de bu tür tesislere de hiçbir kulüp sahip değil. Bu artık Kasımpaşa'nın alt yapısının daha güçlü olacağını getiriyor. Kasımpaşa minikleri ile gençleri ile yıldızları ile kendisi bir okul haline gelecek. Bu yıllar yılı Kasımpaşa'nın özlediği bir durumdu. İnşallah Avrupa kupalarına gidebilecek performansı gösterebileceğine inanıyorum. İyi bir takımımız var." diye konuştu.

Konuşmasında elektronik bilet konusuna da değinen Erdoğan, "İnşallah bu elektronik bilet sebebiyle bazı aksamalar statlarda oluyor ama bu tirübünlerdeki fair play anlayışını da getirecek olan bir süreçtir. Çünkü tirübünlerimizin hakikaten fair play noktasında sportmence bir sürece vesile olması inanıyorum ki bizi çok daha iyi yerlere taşıyacaktır. Kasımpaşa'mız çok daha güzel yerlere inşallah yürüyor. Bunu ben artık görüyor ve buna inanıyorum." ifadelerini kullandı.

Konuşması bittikten sonra Erdoğan'a bilet fiyatlarının 150 lira olduğu hatırlatıldı ve bu fiyatın aşağı çekilmesi konusunda kendisinden yardım istendi. Erdoğan da taraftarlara, "Onları söyleriz inşallah daha da düşürürler." diye karşılık verdi.

Öte yandan Başbakan taraftarlarla konuştuğu sırada bir kadın taraftarların arasında Başbakan'a yüksek sesle tehdit edildiğini iddia ederek yardım istedi. Başbakan da kadını yanına çağırarak kadınla bir süre konuştu.

Bazı taraftarlar da Başbakan ile fotoğraf çektirdi. Başbakan hatıra fotoğraflarını çektirdikten sonra makam aracına binerek Sütlüce'den ayrıldı.
GÜNDEM
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...