Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

25 bin lira kul oldu

25 bin lira kul oldu

YAŞAM Haberleri

Kadıköy'de çaldıkları kasayı oksijen tüpü yardımıyla açmak isterken içindeki 25 bin lirayı yakan 4 zanlı tutuklandı.

Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, 28 Ağustos'ta Göztepe'deki bir oto galeriden para kasası çalınmasıyla ilgili çalışma başlattı. Bölgedeki güvenlik kameralarını inceleyen ekipler, galerinin arka kapısından giren 4 şüphelinin, kasayı bir araca yükleyerek kaçtığını belirledi. Yapılan araştırmada, olayı Sezer B. (29), Eray Ş. (26), Sercan A. (26) ve Emrah A'nın (28) gerçekleştirdiğini tespit eden polis ekipleri, 2 gün önce Pendik'te belirlenen adrese düzenlenen operasyonda şüphelileri yakaladı. Emniyete getirilerek sorgulanan şüphelilerin, suçlarıını itiraf ettiği öğrenildi. Pendik'teki bir tamirhanede oksijen tüpü yardımıyla açmaya çalıştıkları kasadaki 25 bin lirayı yaktıkları kaydedilen şüphelilerin, kasanın
üst bölmesinde bulunan bin dolar ile 14 parça ziynet eşyasını aldıktan sonra kasayı Tuzla'da yol kenarına attığı bildirildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheliler, çıkartıldıkları mahkemece tutuklandı.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...