Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ünlü Yönetmen üniversitede ders verecek

/ Kaynak: İHA
Ünlü Yönetmen üniversitede ders verecek

MAGAZİN Haberleri  / İHA

Yerli ve yabancı çok sayıda markanın reklam filmlerinin yönetmenliğini yapan Hakan Kurşun, Yeni Yüzyıl Üniversitesi'nde ders verecek.

İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi İletişim Fakültesi bünyesinde yer alan Halkla İlişkiler ve Reklamcılık bölümü öğrencileri ünlü yönetmenden ders alacak. Aralarında dünyaca ünlü markaların da bulunduğu birçok ürünün reklam filmlerinin yönetmenliğini üstlenen Hakan Kurşun, bilgi birikim ve deneyimlerini gençlere aktaracak.Reklam filmlerinin yanı sıra "Ayaz" adlı sinema filmi ve bazı televizyon dizilerine de imza atan Kurşun, genç kuşak yönetmenlerden. Almanya doğumlu olan Kurşun, son dönemde yıldızı parlayan reklamcılık sektöründeki gelişmeleri, yeni yönelimleri ve reklam filmlerinde başarının sırlarını Yeni Yüzyıl Üniversitesi öğrencileriyle paylaşacak. Hakan Kurşun teorik bilgilendirmenin yanı sıra, başarılı reklam filmlerinden bir seçkiyle öğrencilerin bilgi ve birikimlerinin artması yönünde çalışmalarda bulanacak.Kurşun, öğrencilere "Reklamcılık ve Tutundurma Yönetimi Dersi"ni verecek.
YÖNETMEN HAKAN KURŞUN KİMDİR?
1967 Bandırma doğumlu olan Hakan Kurşun meslek hayatına, 1984 yılında Kabataş Lisesi'ni bitirdikten sonra AFM stüdyolarında Kamera Asistanı olarak başladı. 1985 –1998 yılları arasında yaklaşık 2000'e yakın reklam filminde Görüntü Yönetmeni olarak görev alan Hakan Kurşun,1998 yılında Yönetmenliğe başladı. İngiltere'de oyuncu koçluğu ve sinematografi eğitimi aldı ve birçok projeye imza attı. İngiltere, Almanya ve Macaristan'da prodüksiyonu gerçekleşen Mercedes Benz, Vodafone, E-Plus gibi uluslararası markaların reklam filmlerinde yönetmen olarak görev alan Hakan Kurşun bugüne kadar 300'e yakın reklam filmine yönetmen olarak imza attı. Almanya'da çektiği Mercedes filmlerinden biri dünya çapında çekilmiş olan Mercedes reklam filmleri arasından dünya 4.'sü olmuştur. Hakan Kurşun halen sinema, dizi ve reklam filmi yönetmenliğine devam etmektedir.

MAGAZİN
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...