Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ronaldo, Galatasaray'a karşı oynayacak mı

/ Kaynak: DHA
Ronaldo, Galatasaray'a karşı oynayacak mı

SPOR Haberleri  / DHA

Galatasaray'a müjdeli haber Cristiano Ronaldo'dan geldi. Madrid'li yıldızının Galatasaray karşısında 90 dakika oynamasının şüpheli olduğu belirtildi.

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi Real Madrid'in süper yıldızı Ronaldo'nun tendonlarında sakatlık oluştuğu ve oynamasında ısrar edilmesi halinde yırtığa yol açabileceği belirtildi. İspanya'da ünlü spor yazarlarının katıldığı televizyon programı "Punto Pelota" da ortaya atılan iddaya göre Real Madrid teknik heyetinin Cristiano Ronaldo'yu aralarında Galatasaray karşılaşması da olmak üzere en az iki hafta dinlendirmeye alabileceği belirtildi. Ronaldo'nun sağlık heyeti ile yaptığı görüşmeleri ekranlara taşıyan spor yazarı Albert Luque, yıldız oyuncunun ileride kendisini riske atmamak için dinlendirilmesini istediğini söyledi. Ronaldo'nun bir süredir ağrılarla oynadığını savunan Luque,şayet oynamaya devam ederse tendonları yırtar ağrıları daha da fazlalaşır,doktorlar acilen dinlendirilmesini istiyor ancak teknik heyet takvim bulmada zorlanıyor sözlerini etti. Cristiano Ronaldo'nun ligde oynayacağı Villareal ve Şampiyonlar ligindeki Galatasaray karşılaşmalarında forma giymesi halinde bile eski performansını yakalamasının güç olacağına dikkat çeken katılımcılar bu oyuncu her an tedaviye alınabilir yorumu yaptılar.
SPOR
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...