Trabzonspor'un Karabük kadrosu belli oldu

/ Kaynak: AA
Trabzonspor'un Karabük kadrosu belli oldu

SPOR Haberleri  / AA

Spor Toto Süper Lig'de yarın sahasında Kardemir Karabükspor'u konuk edecek Trabzonspor, rakibi karşısında kazanarak moral bulmak istiyor.

Ligin ilk 3 haftasında Beşiktaş'a deplasmanda 2-0 mağlup olan, sahasında Çaykur Rizespor'u 2-1 yenen ve ardından da Akhisar Belediyespor deplasmanından 3-0'lık farklı yenilgiyle dönen bordo-mavililer, sezona iyi başlayan ve geçen sezonki teknik direktörü Tolunay Kafkas'ın çalıştırdığı rakibi karşısında galip gelerek, UEFA Avrupa Ligi'nde Apollon Limassol ile gelecek hafta yapacağı maça moralli çıkmayı amaçlıyor. Bordo-mavili takımda sakatlığı bulunan ve İstanbul'da tedavi olan savunma oyuncusu Giray Kaçar, yarınki karşılaşmada takımdaki yerini alamayacak.


- Henrique'nin gol özlemi
Forvet transferinin gerçekleşmediği Trabzonspor'da yarınki karşılaşmada Brezilyalı oyuncu Henrique, bu mevkide görev yapacak. Bu sezon UEFA Avrupa Ligi'nde attığı gollerle Trabzonspor'un tarihinde ilk kez gruplara kalmasında büyük rol oynayan ancak Spor Toto Süper Lig'in ilk 3 haftasında golle tanışamayan Brezilyalı forvet oyuncusu, Kardemir Karabükspor maçındagol hasretini sonlandırmaya çalışacak. UEFA Avrupa Ligi ön eleme turları ve play-off turundaki Derry City, Dinamo Minsk ve Kukesi maçlarında 7 gol atmayı başaran, ligde ise en son golünü geçen sezonun 26. haftasında 15 Mart'ta deplasmanda Bursaspor ile oynanan karşılaşmada atan Henrique, Kardemir Karabükspor maçında gol atması halinde 183 gün sonra ligde gol özlemine son verecek. Trabzonspor'un Kardemir Karabükspor karşısına Onur, Bosingwa, Mustafa Yumlu, Aykut Demir, Olcan Adın, Zokora, Aykut Akgün, Adrian, Malouda, Yusuf Erdoğan veHenrique muhtemel 11'i ile çıkması bekleniyor.

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...