Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Başbakan Erdoğan'ın takımı Türkiye şampiyonu oldu

/ Kaynak: CHA
Başbakan Erdoğan'ın takımı Türkiye şampiyonu oldu

SPOR Haberleri  / CHA

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın da futbol oynadığı İETT futbol takımı, Corporate Games oyunlarında 2. kez Türkiye şampiyonu oldu.

Her yıl geleneksel olarak dünyanın 20 ülkesinde düzenlenen Corporate Games oyunları, bu yıl İstanbul Teknik Üniversitesi kampüsü spor tesislerinde gerçekleştirildi. Binlerce şirket çalışanını bir araya getiren İETT futbol takımı, 7'li futbol dalında bütün rakiplerini yenerek 2. kez Türkiye Şampiyonu oldu.Corporate Gemes 2013'te de Türkiye Şampiyonu olan İETT, 2014 yılında İngiltere'nin Liverpool şehrinde yapılacak uluslararası turnuvada Türkiye'yi temsil edecek. Üst üste iki kez şampiyon olan takım, elde ettiği bu başarıyı 2014 yılının Haziran ayında İngiltere'nin Liverpool şehrinde yapılacak olan World Corporate Games'e (Corporate Games Dünya Kupası Oyunları) taşımaya hazırlanıyor.Teknik direktörlüğünü Çetin Alper ve yardımcı hocalığını Nazmi Sevinç'in yaptığı İETT futbol takımı, 2012 yılında da bu turnuvaya katılmış, şampiyon olarak ülkemizi ve kurumumuzu temsilen Rusya'da yapılacak olan Dünya Kupası finallerine gitmeye hak kazanmıştı. nbsp;

SPOR
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...