İspanyol ajanlar Galatasaray'ı izleyecek

İspanyol ajanlar Galatasaray'ı izleyecek

SPOR Haberleri

Real Madrid'te Carlo Ancelotti'nin görevlendirdiği heyet, Galatasaray'ın MP Antalyaspor ile oynayacağı karşılaşmayı tribünden izleyecek.

Galatasaray'ın Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında Medical Park Antalyaspor ile oynayacağı karşılaşmada Türk Telekom Arena'nın tribünlerinde İspanya'dan takipçiler de yer alacak. 17 Eylül Salı akşamı Galatasaray ile karşılaşacak Real Madrid'te teknik direktör Ancelotti'nin görevlendirdiği bir heyet sarı-kırmızılı takımın son maçını tribünden izleyecek. İspanyol heyet, Salı günkü zorlu maç öncesi sarı-kırmızılı takım hakkında detayları Real Madrid teknik direktörü Carlo Ancelotti'ye verecek. Geçen sezon da Şampiyonlar Ligi'nde Real Madrid ile karşılaşacan Galatasaray'ı izlemek için o dönem İspanyol ekibi çalıştıran Jose Mourinho, Kayseri'ye gelerek, Kayserispor ile Galatasaray arasındaki mücadeleyi tribünden takip etmişti. (sporx)
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...