'Sakin ol' notuyla PTT şubesini soydu

/ Kaynak: İHA
'Sakin ol' notuyla PTT şubesini soydu

GÜNDEM Haberleri  / İHA

'Sakin ol, kimseyi telaşa verme, paraları poşete koy' yazılı notu verip silah çekerek, 17 bin 500 lira aldıktan sonra kayıplara karıştı.

Adana'da bir kişi, ameliyat maskesi takıp görevli kadına, "Sakin ol, kimseyi telaşa verme, paraları poşete koy" yazılı notu verip silah çekerek, 17 bin 500 lira aldıktan sonra kayıplara karıştı. nbsp;Edinilen bilgiye göre olay, merkez Yüreğir ilçesine bağlı PTT Evleri Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre saat 12.15 sıralarında 75. Yıl Cumhuriyet Bulvarı üzerinde bulunan PTT Bank PTT Evleri Şubesi'ne gelen bir kişi, müşteri gibi içeriye girdi. Kimsenin olmadığını gören şahıs yüzüne ameliyat maskesini takarak kadın görevli Perihan Kalem Akmeşe'ye "Sakin ol, kimseyi telaşa verme, paraları poşete koy" yazılı notu verdi. Kadın bunun üzerine zanlıya bakınca, şahıs belinden silahı çekerek kadına doğrultup poşeti verdi. Akmeşe de poşeti alarak kasada bulunan paraları içine doldurmaya başladı. Daha sonra zanlı poşeti alıp PTT'den çıkarak kayıplara karıştı. Çok korkan kadın hemen polisi arayarak olayı haber verdi. Bunun üzerine olay yerine gelen ve PTT şubesine güvenlik şeridi çeken polis, bir taraftan da kadınla görüşüp zanlının eşkalini aldı. Polis zanlıyı yakalamak için geniş çaplı araştırma başlatırken, şahsın soygunda 17 bin 500 lira para aldığı öğrenildi.
GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...