Fenerbahçe'de Başkan Yıldırım, Ümit Özat'ı toplantıya davet etti

/ Kaynak: CHA
Fenerbahçe'de Başkan Yıldırım, Ümit Özat'ı toplantıya davet etti

SPOR Haberleri  / CHA

Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi'nin (CAS) onamasıyla sıkıntılı bir sürece giren Fenerbahçe'de genel kurul çalışmaları devam ediyor.

UEFA tarafından 2 yıl Avrupa kupalarından men cezası alan ve Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi'nin (CAS) onamasıyla sıkıntılı bir sürece giren Fenerbahçe'de genel kurul çalışmaları devam ediyor. CAS kararı sonrası genel kurula gitme kararı alan Aziz Yıldırım, bugün kendisinin belirlediği özel ve sınırlı sayıdaki basın mensupları ile yapacağı toplantıya Fenerbahçe'nin eski kaptanlarından Ümit Özat'ı da davet etti. Maraton.com'un haberine göre Başkan Aziz Yıldırım, özel bir kanalda yorum yapan ve açıklamalarıyla dikkat çeken Fenerbahçe'nin eski kaptanı Ümit Özat'ı bizzat kendisinin davet ettiği belirtildi. Bizzat Aziz Yıldırım'ın davet ettiği Ümit Özat'ın, toplantıya katıldığı öğrenilirken, Fenerbahçe'den ayrıldıktan sonra ilk kez Şükrü Saraçoğlu Stadı'na gittiğine de vurgu yapıldı. Bilindiği üzere, Fenerbahçe Spor Kulübü resmi internet sitesinden, Ümit Özat'ın Beyaz TV'de yaptığı eleştirilere sert bir dille cevap verilmişti.
SPOR
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...