Gençlerbirliği Teknik Direktörü Diyadin'den tribün espirisi

/ Kaynak: AA
Gençlerbirliği Teknik Direktörü Diyadin'den tribün espirisi

SPOR Haberleri  / AA

Diyadin, "Kayserispor karşılaşmasında tribünler ilk maça göre daha kalabalık olacak, ben de tribünde olacağım için en azından bir kişi fazla olacağız" dedi

Gençlerbirliği Teknik Direktör Metin Diyadin, cezası nedeniyle tribünde olacağı Kayserispor maçına ilişkin, "En azından tribünde bir kişi fazla olacağız" değerlendirmesinde bulundu.Diyadin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, cezası nedeniyle Kayserispor maçında kulübedeki yerini alamayacağını hatırlatarak, "Ankara'da tribünlerin dolacağından eminim. 19 Mayıs Stadı'ndaki ilk maçımıza kıyasla çok daha kalabalık olacak. En azından ben de tribünde olacağımdan, bir kişi fazla olacağız" dedi. Kayserispor'un kendince yapılanması ve planlamasının olduğunu belirten Diyadin, karşılaşmaya ilişkin ise şu ifadeleri kullandı: "İyi seçilmiş futbolcuları, benim gibi futbolun içinden gelen, ismi söylenince akla futbolculuğu gelen bir teknik direktörleri var. Ligin ilk 5 haftası çok farklıdır. Onlar da biz de daha tam olarak istediklerimizi elde edemedik. Lige verilen arayı düşününce hepimiz futbolu da özledik. Bu yüzden futbolcuların çok daha iştahlı oynayacakları bir maç olacak. Kazanmak seyircimize galibiyet yaşatmak istiyoruz. Bunun için de elimizden geleni yapacağız."


SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...