Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Habur Sınır Kapısı'nda kaçakçılık operasyonları

/ Kaynak: AA
Habur Sınır Kapısı'nda kaçakçılık operasyonları

GÜNDEM Haberleri  / AA

Silopi ilçesi yakınlarındaki Habur Sınır Kapısı'nda son bir ayda düzenlenen operasyonlarda 415 bin lira değerinde kaçak eşya ele geçirildiği bildirildi.

Silopi ilçesi yakınlarındaki Habur Sınır Kapısı'nda son bir ayda düzenlenen operasyonlarda 415 bin lira değerinde kaçak eşya ele geçirildiği bildirildi. nbsp;İpekyolu Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, İpekyolu Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğüne bağlı, Habur Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürlüğü ekipleri tarafından 10 Ağustos-10 Eylül tarihleri arasında 24 operasyon yapıldığı kaydedildi. nbsp;Operasyonlarda piyasa değeri 415 bin lira olan bin 92 elektronik eşya, 9 bin 520 paket gümrük kaçağı sigara, bin 465 puro, 488 litre alkollü içecek, 242 kilogram tütün ele geçirildiği vurgulanan açıklamada, olaylarla ilgili 24 kişi hakkında adli işlem yapıldığı belirtildi.
GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...