Süper Lig'in 4. haftasında perdeyi Galatasaray açıyor

/ Kaynak: İHA
Süper Lig'in 4. haftasında perdeyi Galatasaray açıyor

SPOR Haberleri  / İHA

Spor Toto Süper Lig, milli maçlar dolayısıyla verilen aranın ardından dördüncü hafta maçlarıyla devam edecek.

Spor Toto Süper Lig, milli maçlar dolayısıyla verilen aranın ardından dördüncü hafta maçlarıyla devam edecek.Haftanın açılış maçında Galatasaray, Medical Park Antalyaspor'u konuk edecek.Türk Telekom Arena'da bu akşam oynanacak mücadele, saat 20.00'de başlayacak. Galatasaray, Medical Park Antalyaspor ile lig tarihindeki 37 maçına çıkacak. Daha önceki 36 karşılaşmada rakibi önünden 23 kez galibiyetle ayrılmayı başaran sarı kırmızılar, kırmızı-beyazlı ekiple 7 kez de berabere kaldı. 6 karşılaşmada ise Medical Park Antalyaspor'un üstünlüğü vardı. Galatasaray, rakibine 36 maçta 66 gol attı, 30 gol de kalesinde gördü.
2 KARŞILAMAYI DA GALATASARAY ALDI
İki takımın 2012-2013 sezonundaki iki karşılaşmasında da Galatasaray, sahadan galibiyetle ayrıldı. Sezonun ilk yarısında Johan Elmander, Nordin Amrabat, Burak Yılmaz ve Umut Bulut'un golleriyle deplasmanda 4-0 kazanan G.Saray, Türk Telekom Arena'da ise Burak Yılmaz'ın iki golünün ardından 2-0'lık skorla rakibini yenmeyi başarmıştı.

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...