Bimeks 83. mağazasını Gaziantep'te açtı

/ Kaynak: İHA
Bimeks 83. mağazasını Gaziantep'te açtı

Ekonomi Haberleri  / İHA

Bimeks, Türkiye genelinde 83'üncü, Gaziantep'teki 2'nci mağazasını Prime Mall Alışveriş Merkezi'nde (AVM) açtı.

Bimeks, Türkiye genelinde 83'üncü, Gaziantep'teki 2'nci mağazasını Prime Mall Alışveriş Merkezi'nde (AVM) açtı. Açılışa; Gaziantep Valisi Erdal Ata, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Asım Güzelbey, Bimeks Genel Müdürü Arif Bayraktar katıldı. nbsp;Türkiye genelinde 83'üncü mağazasını Gaziantep'te açan Bimeks, Prime Mall AVM'de yeni yerini toplu açılışla gerçekleştirdi. Alışveriş merkezindeki açılışa birçok davetli katılırken, teknoloji ürünlerine olan yoğun ilgi gözlerden kaçmadı. Özellikle indirimde olan cep telefonu ve televizyonlar açılışa gelen Gazianteplilerin ilgi odağı oldu. Reyondaki ürünleri kapışan vatandaşlar, ödeme sırasında izdihama neden oldu. nbsp;Açılışta konuşan Bimeks Genel Müdürü Bayraktar, "Bugün mutlu günlerimizden birisini daha yaşıyoruz. Türkiye genelinde 83'üncü mağazamızı Gaziantep'e açtık. Aynı zamanda Gaziantep'te 2'nci mağazamızı açmaktan da büyük mutluluk duyuyoruz. Halkımızın ilgisinden çok memnun olduk" dedi.
Yatırımları ve hedefleri hakkında da bilgi veren Bayraktar, "Bu sene sonu itibariyle mağaza sayımızı 100'e çıkarmayı planlıyoruz" diye konuştu.
Alışveriş için gelen vatandaşlar ise, fiyatların çok uygun olduğunu, açılışı fırsat bilerek alışveriş yapmak için geldiklerini ifade ederek, "İndirimde olan ürünleri almaya geldik ama birçok ürünün uygun fiyatta olduğunu gördük. Bimeks yetkililerine kaliteli ve uygun fiyattan dolayı teşekkür ediyoruz. Daha önce de Bimeks'ten alışveriş yapmıştık. Memnun kaldığımız için buradaki mağazanın da açılışına katıldık" şeklinde konuştu.
Ekonomi
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...