Manisa'da uyuşturucu operasyonu

/ Kaynak: İHA
Manisa'da uyuşturucu operasyonu

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Manisa İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nün yaptığı operasyonlarda çok miktarda uyuşturucu madde ele geçirildi.

Turgutlu Cumhuriyet Başsavcılığı'nın koordinesinde Manisa İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Ahmetli İlçe Emniyet Amirliği görevlilerinin yapmış olduğu çalışmalar neticesinde, toplam daralı ağırlığı 5 kilo 505 gram esrar maddesi, 311 gram Afgan esrarı olarak değerlendirilen uyuşturucu madde, 345 adet pula emdirilmiş LSD olduğu değerlendirilen uyuşturucu madde ele geçirildi. nbsp;Konu ile ilgili soruşturma yapan Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatıyla; E.G, İ.T., R.H., M.S., S.D., M.Z.Ç. ve yabancı uyruklu R.A.M. ve M.A.M. isimli toplam 8 şahsın gözaltına alındığı, konuyla ilgili adli tahkikatın devam ettiği öğrenildi.

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...