Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bursaspor'a bilenen Beşiktaş'ta Almeida sevinci

Bursaspor'a bilenen Beşiktaş'ta Almeida sevinci

SPOR Haberleri

Bu kafta deplasmanda Bursaspor ile karşılaşacak olan Beşiktaş, hazırlıklarını sürdürdü. Tedavisi tamamlanan Hugo Almeida takımla birlikte çalıştı.

Spor Toto Süper Lig'indördüncü haftasında 15 Eylül Pazar günü deplasmanda Bursaspor ile karşılaşacak olan Beşiktaş, müsabakanın hazırlıklarını bu sabah yaptığı antrenman ile sürdürdü. Teknik direktör Slaven Bilic yönetiminde Nevzat Demir Tesisleri'nde basına kapalı yapılan çalışma 1.5 saat sürdü. Kondisyon ve taktik antrenmanı yapan siyah-beyazlılar, antrenmana ısınma koşularıyla başladı. Pas, streching, elle ve kafayla pas ile dar alanda kontrol pas çalışmaları yapan oyuncular, daha sonra 2 grup halinde taktik hazırlık yaptı. Antrenman minik kale maçın ardından sona erdi. Çalışmaya izinli olan Kerim Frei ile tedavilerine devam edilen İbrahim Toraman, Veli Kavlak, İsmail Köybaşı ile bireysel hazırlıklarına devam eden Filip Holosko ve Uğur Boral katılmadı. Tedavileri tamamlanan Muhammed Demirci, Serdar Kurtuluş, Tolga Zengin ve Hugo Almeida takımla birlikte çalıştı. Beşiktaş, Bursaspor ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarını yarın saat 11:00'da Nevzat Demir Tesisleri'nde basına kapalı yapacağı antrenmanla tamamlayacak ve 14.45'de Pendik'den hareket edecek deniz otobüsü ile Mudanya'ya gidecek. Kafile, Mudanya'dan Bursa'ya ise karayolu ile geçecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...