Fenerbahçe'de topun ağzındaki yabancı futbolcular

Fenerbahçe'de topun ağzındaki yabancı futbolcular

SPOR Haberleri

CAS'ın onadığı cezanın ardından bir süre çalkantılı günler geçiren Fenerbahçe'de yabancı futbolcular konusunda yeni adımlar atılıyor.

CAS'ın onadığı cezanın ardından bir süre çalkantılı günler geçiren Fenerbahçe'deyabancı futbolcular konusunda yeni adımlar atılıyor. Sarı lacivertli yönetimin 2 Kasım'da yapılacak Olağanüstü Genel Kurul'u beklemeden bir takım önemli kararlar aldığı iddia edildi. Yobo ve Kadlec'in milli formayı giymek istedikleri için kadroda yer bulma şartı koşmaları bu 2 oyuncu ile yolların ayrılmasına neden olabileceği belirtilirken, Cristian'ın ise 6+0+4 kontenjanına takılması nedeniyle kadroda yer bulmakta sıkıntı yaşaması nedeniyle gönderileceği ifade edildi. Fenerbahçe yönetimi hem yabancı kısıtlamasını hem de Avrupa kupalarından alınan men cezasının ilk artçılarını bu şekilde kapatmayı planlıyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...