Drogba'nın gol sevincine tam not

Drogba'nın gol sevincine tam not

SPOR Haberleri

Didier Drogba, Antalyaspor'a attığı golden sonra yaptığı sevinç gösterisi ile sarı-kırmızılı taraftarların gönlünü bir kez daha fethetti.

Didier Drogba, Antalyaspor'a attığı golden sonra yaptığı sevinç gösterisi ile sarı-kırmızılı taraftarların gönlünü bir kez daha fethetti. Galatasaray'ın Spor Toto Süper Lig'de Antalyaspor ile 1-1 berabere kaldığı maçta sarı-kırmızılı takımın tek golünü kaydeden Didier Drogba, attığı golden sonra yaptığı sevinç gösterisi ile sarı-kırmızılı taraftarların gönlünü bir kez daha fethetti. Galatasaray'ın efsane futbolcusu Metin Oktay'ın ölüm yıldönümü olmasından dolayı maçtan önce instagram hesabından Metin Oktay'ın fotoğrafını paylaşan Drogba, Antalyaspor karşısında attığı golün ardından da elini kalbine götürerek golünü Metin Oktay'a gönderdi. Drogba'nın bu hareketinin ardından sarı-kırmızılı taraftarlar, Fildişi futbolcuya alkışlarla karşılık verdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...