Fatih Terim, 'Telafi edeceğiz'

Fatih Terim, 'Telafi edeceğiz'

SPOR Haberleri

Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, 1-1'lik Medical Park Antalyaspor maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, Medical Park Antalyaspor karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulundu.
Terim, maçta iyi oynamadıklarını ancak çok pozisyona girdiklerini söyleyerek ligde puan kaybı yaşamalarının kendileri adına hoş olmadığını söyledi. İşte Terim'in açıklamaları:
"PUAN KAYIPLARI HOŞUMUZA GİTMİYOR"
"Üç beraberlik 6 puan kaybı ediyor. Bu bizim beklediğimiz ya da istediğimiz bir şey değil. Lig maratonunda telafi edeceğimizi düşünüyorum. Son 5 dakikada mağlup da olabilirdik. Futbol böyle bir oyun. İyi oynadığımızı söyleyemem ama çok gol pozisyonuna girdiğimizi söyleyebilirim. Bazı arkadaşlarımızın şans aldıkları zaman bunları kullanmaları gerekiyor. Böyle değişiklikler olmalı. Umarım telafi ederiz, performanslarının en iyilerini vermeleri lazım. Bazen iyi başlıyorsunuz. Bazen iyi oynayamıyorsunuz. Antalyaspor'u tebrik ediyorum. Puan kayıpları da hoşumuza gitmiyor açıkçası."
"REAL MADRID MAÇINDA YİNE TARİH YAZABİLİRİZ"
"Muhakkak ki Real Madrid maçının stratejisi, planı daha değişik olacak. Kendi sahamızda, seyircimiz önünde meşhur Arena baskısını ve içeride oyuncu, dışarıda seyirciyle birleşen atmosferi yakalayacağımıza inanıyorum. Orada bu kadar hata yapamayız. Bu herkesin, bilhassa Galatasaraylıların bildiği bir gerçek. Allah kısmet ederse bir tarih yazabiliriz yine."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...