Ahmet Atakan'ın ölümünü 'gaz kapsülü' aydınlatacak

Ahmet Atakan'ın ölümünü 'gaz kapsülü' aydınlatacak

GÜNDEM Haberleri

Üzerinde, Hatay'daki gösteriler sırasında hayatını kaybeden Ahmet Atakan'ın saç ve kan örneği olduğu iddia edilen bir gaz kapsülü savcılığa teslim edildi.

Üzerinde, Hatay'dakigösteriler sırasında hayatını kaybeden Ahmet Atakan'ın saç ve kan örneği olduğu iddia edilen bir gazkapsülü savcılığa teslim edildi. Hatay'da ODTÜ'ye destek eyleminde hayatını kaybeden Ahmet Atakan'ın ölümüyle ilgili yeni bir gelişme yaşandı. CHP Hatay Milletvekili Refik Eryılmaz ve gencin ailesi, üzerinde Atakan'a ait saç ve kan örneklerinin bulunduğu iddia edilen gaz kapsülünü Cumhuriyet Başsavcılığı'na teslim etti. Kapsülden alınacak örneklerin incelenmesiyle Atakan'ın ölümüyle ilgili şüpheler aydınlanacak. 22 yaşındaki Ahmet Atakan, 3 gün önce Hatay'daki ODTÜ'ye destek eylemleri sırasında hayatını kaybetmişti. Emniyet, polisin attığı gaz kapsülünün başına isabet etmesi sonucu öldüğü iddia edilen gencin çatıdan düştüğünü açıklamıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...