Enver Ören'e Kuzuluk'tan vefa

Enver Ören'e Kuzuluk'tan vefa

GÜNDEM Haberleri

Mücahid Ören'i ziyaret eden Kuzuluk Belediye Başkanı Bilal Soykan, 'Beldemizi dünyaya duyuran merhum Enver Ağabey'in adını orta okula vereceğiz' dedi.

Kuzuluk Belediye Başkanı Bilal Soykan, İhlas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Mücahid Ören'i makamında ziyaret etti. Soykan ziyaretinde; beldede inşa ettirdikleri okulun yapımında sona yaklaşıldığını hatırlatarak, "Aldığımız meclis kararıyla; Kuzuluk'un adını; ülkemize, hatta dünyaya duyuran, beldemize katkı ve yatırımları bulunan merhum Enver Ağabey'in adını, okula vermeyi kararlaştırdık. İnşallah 8 derslikli okulumuzun yakında açılışını yapacağız ve öğrencileriyle buluşacak" dedi. İhlas Holding Yönetim Kurulu nbsp;Başkanı Ahmet Mücahid Ören ise Belediye Başkanı Bilal Soykan'ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Merhum Yönetim Kurulu Başkanımız Dr. Enver Ören'in adının verildiği nbsp;ortaokulun eğitime kazandırılması ve beldemize yaptığınız hizmetler için kendisine şükranlarımızı sunuyoruz" şeklinde konuştu. M.Sırrı Önür

nbsp;Enver Ören'e Kuzuluk'tan vefa
İhlas Holding Yönetim Kurulu nbsp;Başkanı Ahmet Mücahid Ören, sıcak ve samimi sohbetin ardından Belediye Başkanı Bilal Soykan'a bir de plaket takdim etti.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...