Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Japon turisti öldürüp, kız istemeye gitmiş

Japon turisti öldürüp, kız istemeye gitmiş

GÜNDEM Haberleri

Kapadokya'da Japon turisti bıçakla öldüren zanlının, aynı günün akşamında ailesiyle birlikte kız istemeye gittiği öğrenildi.

Nevşehir'in Göreme beldesinde Japon turist Mai Kurihara'yı (22) öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan zanlı ile ilgili ilginç ayrıntılar ortaya çıktı. Olayda yaralanan diğer japon turistin teşhisiyle cezaevine gönderilen Fatih U.'nun (26) çevresinde iyi biri olarak tanındığı bildirildi. nbsp;Makine tamiri işiyle uğraşan Fatih U.'nun nbsp;iş yerinden iyi bir maaş aldığını ve evlenmek için sürekli para biriktirdiğini söyleyen yakını, "Maaşından her ay annesine bir miktar para vererek altın aldırırdı. Hatta olayın olduğu günün akşamında Fatih U., ailesi ile birlikte Nevşehir'in Çat beldesine kız istemeye gitti. Bu acı haberi duyduğumuzda hepimiz şok olduk. Ne sigara ne içki içerdi. Çok uysal birisiydi" dedi. Bu arada aynı olayda yaralanan diğer Japon turist Hoshıe Teramatsu'nun sağlık durumu iyiye giderken, bıçaklı saldırıda hayatını kaybeden Mai'nin cenazesi dün uçakla ülkesine gönderildi.

nbsp;Japon turisti öldürüp, kız istemeye gitmiş

Masum olduğu anlaşıldı
Japon turistin öldürülmesi olayı ile ilgili yanlışlıkla tutuklanan M.V.D., gerçek failin yakalanmasının ardından önceki gece serbest bırakıldı. Cezaevi önünde annesi Emine D. nbsp;ile kucaklaşan talihsiz genç, adaletten özür beklediğini söyledi. Annesi ise 'Çocuğumu linç edecekler diye çok korktum" dedi. Nevşehir Başsavcısı Osman Nuri Güler ise, yanlıştan da döndüklerini belirterek, nbsp;M.V.D.'yi tutuklamada, gerçek zanlı F.U. ile araçlarının benzerliği ve aracında bıçak çıkmasının etkili olduğunu belirtti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...