Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kredi kartı kullananlar dikkat

/ Kaynak: AA
Kredi kartı kullananlar dikkat

Ekonomi Haberleri  / AA

Kredi kartı faiz oranları resmi olarak değişti. Buna göre ekstrenizde yeni faiz oranlarını görmeyenler itiraz edebilecekler.

Kredi Kartı İşlemlerinde Uygulanacak Azami Faiz Oranları Hakkında Tebliğ'de Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ, Resmi Gazete'de yayımlandı. Resmi Gazete'de Kredi Kartı İşlemlerinde Uygulanacak Azami Faiz Oranları Hakkında Tebliğ (Sayı: 2006/1)'de Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ yer aldı. Buna göre, 2/4/2006 tarihli ve 26127 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan Kredi Kartı İşlemlerinde Uygulanacak Azami Faiz Oranları Hakkında Tebliğin 3'üncü maddesinin birinci ve ikinci fıkraları şu şekilde değiştirildi: "(1) Aylık azami akdi faiz oranı, Türk Lirası için yüzde 2,02, ABD Doları için yüzde 1,70 ve avro için yüzde 1,64'tür. (2) Aylık azami gecikme faizi oranı, Türk Lirası için yüzde 2,52, ABD Doları için yüzde 2,20 ve avro için yüzde 2,14'tür."Tebliğ 1 Ekim 2013 tarihinde yürürlüğe girecek.

Ekonomi
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...