Aslan Arena'ya park etti

Aslan Arena'ya park etti

SPOR Haberleri

Üst üste oynadığı iki deplasmandan beraberliklerle dönen Cimbom Arena'da Antalya önünde 2 kez direğe takıldı, Tita'nın golüne Drogba'yla cevap verebildi.

Fatih Terim, 'Varolan Türkiye' görevini tamamlayıp 'Aslolan Galatasaray' diyerek Süper Lig'de takımının başında Antalyaspor karşısına çıktı. nbsp;Heyecan dolu maçta sayısız gol pozisyonun ve kaçan goller hafızalara kazındı. Sakat Selçuk-Hamit, yorgun Sneijder ve 'Jet Lag' olan Muslera Terim'in planlarını alt üst etmişti. Futbolcular Bursa ve Eskişehir'de heba olan 4 puanı telafi edip, taraftarın gönlünü bir nebze almak istiyordu. Eksiklerin yerine Eray, Amrabat, Engin ve Emre sahaya çıkarken gözler Tita, Baros, Isaac gibi etkili oyunculara çevrilmişti. İlk 20 dakika rakip Antalyaspor'un kontrollü oyunu, G.Saray'ın ise baskısı ile gelişti. nbsp;
ATAMAYANA TİTA ATAR
Bonkör Burak goller kaçırıyor, Terim kadar taraftarlar da adeta saç baş yoluyordu. 4'te Burak, 5'te Hakan'ın ortasında direk, 8'de yine Emre'nin şutunda direk, 10'da yeniden Burak... Atamayana atarlar ya; 20'de derinlemesine pasla buluşan Isaac topu Tita'ya attı. O da bekletmeden vurdu ve ilk yarıdaki skoru belirledi: 0-1. nbsp;Terim 2. yarıda çareyi hücumda çoğalmakta aradı ve Amrabat'ın yerine Umut'u oyuna sürdü. 62'de de yeni transfer, potansiyle yıldız Bruma sahadaydı. 75'te Eboue ortaladı, Burak ıskaladı ama Drogba ofsayt tartış maları arasında nbsp;beraberlik golünü attı: 1-1. 86'da Bruma'nın füzesi tribünleri ayaklandırdı. Maçta nbsp;başka gol olmadı ve G.Saray nbsp;ligde üst nbsp;üste 3. nbsp;beraberliğini nbsp;aldı. nbsp;Bahadır ÇOKİŞLER

KARŞILAŞMADAN ÇARPICI KARELER İÇİN TIKLAYIN

TERİM KÖPÜRDÜ


159 GÜN SONRA ARENA'DA
Cezası sebebiyle 159 gün aradan sonra Arena'ya inen, milli mesaiye başladı başlayalı da üç maçta 6 puan kaybeden G.Saray Teknik Direktörü Fatih Terim gergindi. Karşılaşmayı değerlendiren Terim, "Haddinden fazla gol kaçırdık, yenilebilirdik de. 3 beraberlik bize yakışmadı. Biran evvel sezona konsantre olmamız lazım. Muhakkak ki Madrid maçı daha değişik olacaktır" sözlerini kullandı. Yönetimin 2 yıllık sözleşme uzatma isteği konusundaki düşünceleri sorulan Fatih hoca, "Bu sözleşme işi çok uzadı. Bugüne kadar kaç mukavele yaptım G.Saray'la; bir tanesine ne yazıyor diye bakmadım. G.Saray benim tercih meselem değil; hiç de olmadı. Gel dediler geldim, çalış dediler çalıştım, git dedikleri zaman da gittim" şeklinde konuştu. nbsp; nbsp;
RAHATLASINLAR DİYE İMZALAMAM
"Galatasaray yıpratılmaya çalışılmasın, beni başkanla karşı karşıya getirmeye uğraşmasınlar" diyen Terim, "Mukavele işi G.Saray'ın aleyhine olmaya başladı. Nerede bu mukavele! Üzerine senaryo yazmayı bırakalım. Zaten bizim sözleşmemiz bir sene bir sene gidiyor. İlk anlaşmam da 1 seneydi. Çok da güzel devam ediyor. 30-40 yıl kalabilirim birer birer. Başkan 'başarıya dayalı sözleşme yapacağız' demedi mi? Birileri rahat etsin diye imza atacak değilim" diyerek spekülasyon yapanlara göndermede bulunurken, "Kimlerin bazı haberleri ne amaçla servis ettiğini çok iyi biliyorum. Milli Takım'a yardım etmek istedim. Para da almayacağımı söyledim. Adeta yemediğim dayak kalmadı. 9 dava açtım" açıklaması yaptı.

Bruma göz doldurdu
G.Saray'ın yeni transferi Portekizli futbolcu Bruma, yeni takımındaki ilk resmi maçına Medical Park Antalyaspor karşısında çıktı. Karşılaşmaya yedek olarak başlayan Portekizli futbolcu, mücadelenin 62. dakikasında Emre Çolak'ın yerine oyuna dahil oldu ve futboluyla beğeni topladı. Bruma'nın müthiş bir füzesini kaleci Hakan güçlükle çelince tribünden alkış yağdı.

Chedjou: İyi oynadık
G.Saray'ın stoperi Chedjou, "İyi oynadık çok fırsat bulduk ama ikinci golü bulamadık. Gelecek maçlarda daha iyi olacağımızı düşünüyorum. Şampiyonlar Ligi'ne evimizde Real Madrid galibiyetiyle başlamak istiyoruz. Bunu başarabiliriz" açıklaması yaptı.

DROGBA'NIN ACISI...
Didier Drogba dün çok çalıştı, golünü de attı ama çok da pozisyondan yararlanamadı. Hele ikinci yarıda altı pastan kaçırdığı bir gol vardı ki Fildişili yıldız bir müddet kendine gelemedi...

Futbolcular üzgün
Futbolculardan Emre Çolak, "Elimizden geleni yaptık. Olmayınca olmuyor. Oyundan çıkarken taraftar protesto etti. Benden memnun olmadılarsa kendimi düzeltirim" açıklaması yaparken, Muslera'nın yokluğunda kaleyi koruyan Eray, "Maça iyi başladık. Çok gol kaçırdık. Rakip bir kere kaleye geldi, o da gol oldu üzgünüz" dedi.

Centilmen Melo
Karşılaşmanın 20. dakikasında ceza sahasına girmek isterken düşen Felipe Melo, taraftarın penaltı beklentisine ilginç şekilde karşılık verdi. Sarı-kırmızılıların hakem Tolga Özkalfa'yı protesto ellerini havaya kaldıran Brezilyalı oyuncu "Penaltı yok" hareketi yaptı. Felipe Melo böylece güzel bir centilmenlik örneği ortaya koydu.

KESER'E PLAKET JESTİ
"Galatasaray Efsanelerini Anıyor, Türk Telekom Dünyaya Duyuruyor" projesinde, Aslan'ın eski futbolcularından ve şu anda Galatasaray'da baş scout olarak görev yapan Erdal Keser'e plaket verildi.

"Taçsız Kral" unutulmadı
Türk futbolu ve Galatasaray'ın efsane futbolcularından "Taçsız Kral" lakaplı Metin Oktay, ölümünün 22. yıldönümünde kabri başında anıldı. Metin Oktay'ın Eski Kozlu Mezarlığı'nda bulunan kabri başında düzenlenen anma törenine, Galatasaray 2. Başkanı Özkan Olcay, sarı-kırmızılı kulübün icra kurulu başkanı Lütfi Arıboğan, bazı yönetim kurulu üyeleri, Oktay'ın ailesi, sevenleri ve Galatasaraylı taraftarlar katıldı. Arıboğan, Metin Oktay'ın çok özel bir sporcu olduğuna vurgu yaparak, "Bir spor adamında olması gereken bütün özellikleri barındırıyordu. Türk sporunun ve Türkiye'nin hem sporda hem de sosyal hayatta bu tarz kişilere ihtiyacı var" dedi. Galatasaraylı futbolculardan Drogba, Burak Yılmaz ve Aydın Yılmaz da instagram hesaplarından Metin Oktay fotoğrafları paylaşarak büyük golcüyü anmayı unutmazken Drogba Antalya'ya gol attıktan sonra da efsaneyi unutmadı.

nbsp;Aslan Arena'ya park etti


nbsp;Aslan Arena'ya park etti

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...