Fatih Terim köpürdü, rahatlasınlar diye imzalamam

Fatih Terim köpürdü, rahatlasınlar diye imzalamam

SPOR Haberleri

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim hem üç haftada giden altı puana hem de sözleşme uzatma konusunda yapılan spekülasyonlara öfke saçtı.

Cezası sebebiyle 159 gün aradan sonra Arena'ya inen, milli mesaiye başladı başlayalı da üç maçta 6 puan kaybeden Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim gergindi. Karşılaşmayı değerlendiren Terim, "Haddinden fazla gol kaçırdık, yenilebilirdik de. 3 beraberlik bize yakışmadı. Biran evvel sezona konsantre olmamız lazım. Muhakkak ki Madrid maçı daha değişik olacaktır" sözlerini kullandı. Yönetimin 2 yıllık sözleşme uzatma isteği konusundaki düşünceleri sorulan Fatih hoca, "Bu sözleşme işi çok uzadı. Bugüne kadar kaç mukavele yaptım G.Saray'la; bir tanesine ne yazıyor diye bakmadım. G.Saray benim tercih meselem değil; hiç de olmadı. Gel dediler geldim, çalış dediler çalıştım, git dedikleri zaman da gittim" şeklinde konuştu. nbsp; nbsp;
RAHATLASINLAR DİYE İMZALAMAM
"Galatasaray yıpratılmaya çalışılmasın, beni başkanla karşı karşıya getirmeye uğraşmasınlar" diyen Terim, "Mukavele işi G.Saray'ın aleyhine olmaya başladı. Nerede bu mukavele! Üzerine senaryo yazmayı bırakalım. Zaten bizim sözleşmemiz bir sene bir sene gidiyor. İlk anlaşmam da 1 seneydi. Çok da güzel devam ediyor. 30-40 yıl kalabilirim birer birer. Başkan 'başarıya dayalı sözleşme yapacağız' demedi mi? Birileri rahat etsin diye imza atacak değilim" diyerek spekülasyon yapanlara göndermede bulunurken, "Kimlerin bazı haberleri ne amaçla servis ettiğini çok iyi biliyorum. Milli Takım'a yardım etmek istedim. Para da almayacağımı söyledim. Adeta yemediğim dayak kalmadı. 9 dava açtım" açıklaması yaptı.


KARŞILAŞMADAN ÇARPICI KARELER İÇİN TIKLAYIN



FUTBOLCULAR ÜZGÜN
Futbolculardan Emre Çolak, "Elimizden geleni yaptık. Olmayınca olmuyor. Oyundan çıkarken taraftar protesto etti. Benden memnun olmadılarsa kendimi düzeltirim" açıklaması yaparken, Muslera'nın yokluğunda kaleyi koruyan Eray, "Maça iyi başladık. Çok gol kaçırdık. Rakip bir kere kaleye geldi, o da gol oldu üzgünüz" dedi.
Centilmen Melo
Karşılaşmanın 20. dakikasında ceza sahasına girmek isterken düşen Felipe Melo, taraftarın penaltı beklentisine ilginç şekilde karşılık verdi. Sarı-kırmızılıların hakem Tolga Özkalfa'yı protesto ellerini havaya kaldıran Brezilyalı oyuncu "Penaltı yok" hareketi yaptı. Felipe Melo böylece güzel bir centilmenlik örneği ortaya koydu.

Vederson'un isyanı
Antalya sol beki Gökçek Vederson ikinci yarıda sakatlanıp yerde kalınca taraftar vakit geçiriyor diye büyük tepki gösterdi. Yüzünde kanama olan Brezilyalı oyuncu bu tepki karşısında adeta küplere bindi. Vederson maç sonrası, "Sakatlık yaşadım. Taraftar görmedi. Ben de yüzümdeki kanı gösterdim. Baktım hâlâ küfür ediyorlar ben de küfür ettim ne yapayım?" açıklaması yaptı.




nbsp;Fatih Terim köpürdü, rahatlasınlar diye imzalamam


nbsp;Fatih Terim köpürdü, rahatlasınlar diye imzalamam


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...