Trabzon moral arıyor

Trabzon moral arıyor

SPOR Haberleri

Süper Lig'de istediği sonuçları bir türlü alamayan Karadeniz ekibi, K.Karabükspor'u yenerek taraftarını sevindirmek istiyor.

Ligin ilk 3 haftasında Beşiktaş'a deplasmanda 2-0 mağlup olan, sahasında Ç.Rizespor'u 2-1 yenen ve ardından da Akhisar deplasmanından 3-0'lık yenilgiyle dönen bordo-mavililer, kötü gidişi durdurmak istiyor. UEFA Avrupa Ligi'nde Apollon Limassol ile gelecek hafta yapacağı maça moralli çıkmayı hedefleyen Karadeniz ekibinde, sakatlığı bulunan ve İstanbul'da tedavi olan savunma oyuncusu Giray Kaçar, bugünkü karşılaşmada takımdaki yerini alamayacak.
HENRİQUE'NİN GOL ÖZLEMİ
Forvet transferinin gerçekleşmediği Trabzonspor'da, bu mevkide Brezilyalı Henrique görev yapacak. Avrupa Ligi'nde attığı gollerle bordo-mavili takımın gruplara kalmasını sağlayan Henrique, Süper Lig'in ilk 3 haftasında golle tanışamadı. Avrupa'da toplam 7 gole imza atan Brezilyalı, ligde ise en son golünü geçen sezonun 26. haftasında Bursaspor'a atmıştı. Henrique, Karabükspor maçında gol bulması halinde 183 gün sonra ligde gol özlemine son verecek.
Rakamlar 'Trabzon' diyor
Trabzonspor ile Karabükspor, lig tarihinde 13'üncü defa karşı karşıya gelecek. Geride kalan 12 maçta bordo-mavili takımın rakibine 7-2 üstünlüğü bulunuyor. 3 karşılaşmada ise taraflar sahadan beraberlikle ayrıldı. Trabzonspor, söz konusu maçlarda rakip fileleri 25 kez havalandırırken kalesinde 8 gol gördü.

nbsp;Trabzon moral arıyor

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...