Wild Card endişesi

Wild Card endişesi

SPOR Haberleri

TBF, Dünya Şampiyonası'na davetiye alabilmek için uğraş veriyor. Bu gerçekleşmezse hedefsiz kalacak Milli Takım'ın başına 2 yıl boyunca hoca alınmayacak.

Avrupa Şampiyonası'nda alınan kötü sonuçların izlerini silmeye çalışan Basketbol Federasyonu, hoca arayışlarını şimdilik rafa kaldırdı. 2014'te İspanya'da yapılacak olan Dünya Basketbol Şampiyonası'na katılabilmek için Wild Card almak zorunda olan TBF, bu konu üzerine ağırlık verdi. Davetiye alınamaması durumunda Milli Takım'da 2015 yılına kadar hocaya ihtiyaç duyulmayacağını düşünen Federasyon, Avrupa Şampiyonası'nın sona ermesiyle oluşacak yeni sıralamayı bekliyor.
FIBA'YA DOSYA HAZIRLANIYOR
Avrupa Şampiyonası'nın ardından FIBA'ya gönderilmek üzere bir dosya hazırlamaya başlayan TBF, hiçbir ülkenin 10 yıl gibi kısa bir sürede Türkiye'nin basketbolda yaptığı organizasyonları düzenleyemeyeceğine vurgu yapacak. 2001 Avrupa Şampiyonası'ndan başlamak üzere erkekler ve kadınlarda düzenlenen uluslararası şampiyonaları dosyaya koyacak olan Federasyon, Türkiye'nin bir basketbol ülkesi olduğunun altını çizecek ve Dünya Şampiyonası'nın dışında bırakılmamasını isteyecek. nbsp;
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...