Kadıköy'deki ölüme emniyetten açıklama

/ Kaynak: İHA
Kadıköy'deki ölüme emniyetten açıklama

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Kadıköy'de Serdar Kadakal (37) isimli vatandaşın polisin attığı gazdan etkilenerek kalp krizi geçirdiği yönündeki haberlerin yalan olduğu ortaya çıktı.

Sosyal medyada yer alan Kadıköy'de Serdar Kadakal (37) isimli vatandaşın polisin attığı gazdan etkilenerek kalp krizi geçirdiği yönündeki haberlerin yalan olduğu ortaya çıktı. Hayatını kaybeden Kadakal'ın Kadıköy'de bar işlettiği ve kalp rahatsızlığı nedeniyle daha önce de ameliyat geçirdiği belirtildi. nbsp;Sosyal Medya siteleri üzerinden halkı kışkırtmaya çalışan gruplar, bu kez Kadıköy'de yaşanan bir olayı kullanmak istedi. Sosyal medyada başlatılan kampanya ile Kadıköy'de kalp rahatsızlığı nedeniyle hayatını kaybeden Serdar Kadakal'ın polis gazından etkilenerek kalp krizi geçirdiği iddia edildi. Ancak olayın gerçek yüzü, Kadakal'ın aile yakınlarının ifadeleri ile ortaya çıktı. Aile yakınlarından alınan bilgiye Kadıköy'de bar işleten Kadakal, 1996 yılında kalp rahatsızlığı geçirdi ve ameliyatla kalp kapakçıkları değiştirildi. Kalp pili takılarak hayatını devam ettiren Kadakal'ın doktorların tüm uyarılarına rağmen içki ve sigara tüketmeye devam ettiği ifade edildi. Dün akşam alkol aldığı öğrenilen Kadakal'ın kalp krizi geçirerek hayatını kaybettiği belirtildi. Bar çalışanları da Kadakal'ın Kadıköy'de polisle göstericiler arasında yaşanan olaylara katılmadığını ve hep barda olduğunu anlattı.

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...