ManU'dan rahat bir galibiyet

ManU'dan rahat bir galibiyet

Politika Haberleri

Manchester United, Premier League'in 4. haftasında karşılaştığı C.Palace'ı Van Persie ve Rooney'nin golleriyle 2-0 yendi.

İngiltere Premier League'in 4. haftasında Manchester United, Crystal Palace'ı taraftarı önünde konuk etti. 90 dakika sonunda Kırmızı Şeytanlar ilk yarının son dakikasında Robin van Persie'nin penaltıdan ve 81. dakikada Rooney'in attığı golle C.Palace'ı 2-0 mağlup etti. nbsp;Bu sonucun ardından Manchester United puanını 7'ye yükseltirken, C.Palace 3 puanda kaldı.
Everton'dan yeni transfer Marouane Fellaini'nin yedek başladığı karşılaşmanın ilk yarısının son dakikasında Dikgacoi'nin yaptığı hareketi hakem faul olarak değerlendirdi ve penaltı noktasını gösterdi. Dikgacoi bu pozisyonda kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı. Penaltıyı Van Persie gole çevirdi ve ilk 45 dakikayı Man. United 1-0 önde kapadı. nbsp;10 kişi kalan rakibi önünde ikinci yarıda da üstünlüğünü koruyan Manchester United'ta 62. dakikada Fellaini ve 67. dakikada son dönemde adından sıkça söz ettiren Kosovalı genç Adnan Januzaj da oyuna dahil oldu. nbsp;Karşılaşmanın 81. dakikasında oyuna Van Persie yerine giren Rooney, kullandığı frikik sonrası topu ağlara gönderdi ve skoru 2-0'a getirdi. Kalan sürede başka gol sesi çıkmayınca Kırmızı Şeytanlar sahadan 2-0'lık galibiyetle ayrılmayı başardı.(Sporx)
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...