Iniesta hakkını istiyor

/ Kaynak: AA
Iniesta hakkını istiyor

SPOR Haberleri  / AA

Barcelona'nın İspanyol milli oyuncusu Andres Iniesta, kontrat süresinin uzatılması için kulübünün sunduğu ilk teklifi reddetti.

Barcelona'nın İspanyol milli oyuncusu Andres Iniesta, kontrat süresinin uzatılması için kulübünün sunduğu ilk teklifi reddetti. nbsp; nbsp;İspanyol basınından Marca'da yer alan habere göre, kontrat süresi 2015'te sona erecek 29 yaşındaki orta saha oyuncusu, finansal açıdan tatmin olacağı bir teklif gelmesi halinde sözleşmesini 3 yıl daha uzatmayı kabul edecek. nbsp;Haberde, Barcelona'nın Iniesta'ya sunduğu ilk teklifinin 12 milyon avro ile ekstra bonuslar olduğu ve bu teklifin İspanyol oyuncu tarafından reddedildiği belirtildi. nbsp;Barcelona Kulübü Başkanı Sandro Rosell, hafta başında yaptığı açıklamada, yıldız oyuncunun sözleşmesini uzatmak üzere olduklarını vurgulayarak, "Iniesta, bu takımın temel taşlarından biri ve Messi'nin ardından en önemli ikinci oyuncu olmayı hak ediyor" değerlendirmesinde bulunmuştu.
SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...