Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İstanbul merkezli uyuşturucu operasyonunda 95 gözaltı

/ Kaynak: AA
İstanbul merkezli uyuşturucu operasyonunda 95 gözaltı

YAŞAM Haberleri  / AA

Sokakta uyuşturucu satanlara yönelik iki operasyonda 95 kişi gözaltına alındı

İstanbul merkezli 7 ilde düzenlenen iki operasyonda sokakta uyuşturucu sattıkları iddiasıyla 95 kişi gözaltına alındı.
Asayiş Şube Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 1 yıllık teknik ve fiziki takibin ardından sokakta uyuşturucu satanlara yönelik 10 ve 13 Eylül'de operasyon düzenledi. Polis, 10 Eylül'de Sultangazi ve Gaziosmanpaşa'da gerçekleştirdiği operasyonda, sokakta uyuşturucu sattıkları iddiasıyla 25 kişiyi gözaltına aldı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden 14'ü çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. Özel harekat, çevik kuvvet ve helikopter destekli dün İstanbul, Şırnak, Diyarbakır, Sivas, Antalya, Tekirdağ ve Mardin'de düzenlenen operasyonlarda şebeke lideri olduğu belirtilen Servet Y'nin (31) de aralarında bulunduğu 70 kişiyi daha yakalandı. Şüphelilerin emniyetteki işlemleri devam ediyor. Operasyonlarda, gözaltına alınan 95 şüphelinin, "hırsızlık", "uyuşturucu satma", "ruhsatsız silah taşıma", gibi suçlardan poliste kaydı olduğu öğrenildi. Evlerde yapılan aramalarda, 2 kilo 241 gram eroin, 425 gram bonzai,
785 adet ecstasy hap, 88 gram esrar, 45 gram kokain, 5 ruhsatsız tabanca ve 111 mermi, 1 av tüfeği ve 29 fişek, 850 lira sahte para ve uyuşturucu satışından elde edildiği belirtilen 22 bin 255 lira para ele geçirildiği kaydedildi.
YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...