Arda Turanlı Madrid durdurulamıyor

Arda Turanlı Madrid durdurulamıyor

SPOR Haberleri

İspanya La Liga'nın 4. haftasında Atletico Madrid, Arda Turan'ın yedek başladığı mücadelede Almeria'yı 4-2 mağlup etti ve 4'te 4 yaptı.

İspanya La Liga'nın 4. haftasında Atletico Madrid, Arda Turan'ın yedek başladığı mücadelede Almeria'yı 4-2 mağlup etti ve 4'te 4 yaptı. İspanya La Liga'nın 4. haftasında Atletico Madrid evinde Almeria ile karşı karşıya geldi. Vicente Calderon'da oynanan mücadeleyi ev sahibi ekip 4-2'lik skorla kazandı. Madrid ekibine galibiyeti getiren golleri 15. dakikada David Villa, 37. dakikada penaltıdan Diego Costa, 64. dakikada Tiago Mendes ve 67. dakikada Raul Garcia kaydetti. Almeria'nın sayıları ise 40. dakikada Rodrigo Rios ve 90. dakikada Aleix Vidal'dan geldi. Atletico Madrid'de milli oyuncumuz Arda Turan mücadeleye yedek kulübesinde başlarken, 66. dakikada David Villa'nın yerine oyuna dahil oldu. Bu skorun ardından Atletico Madrid 4'te 4 yaparak 12 puana ulaştı. Almeria ise 4. maçından da 3 puan çıkaramazken, 2 puanla 16. sıraya geriledi. La Liga'nın 5. haftasında Atletico Madrid deplasmanda Valladolid ile karşılaşacakken, Almeria ise evinde Levante'yi konuk edecek.(sporx)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...