Ersun Yanal'dan gözdağı, 'Forma çalışanın'

Ersun Yanal'dan gözdağı, 'Forma çalışanın'

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'de Teknik Direktörü Ersun Yanal futbolcularına, performans değerlerini göstererek Avrupa futbolu ortalamalarıyla karşılaştırdı.

Fenerbahçe, Kasımpaşa maçının hazırlıklarını sürdürürken, bugünkü idman öncesi takımla toplantı yapan Teknik Direktör Ersun Yanal futbolcu performans değerlerini göstererek Avrupa futbolu ortalamalarıyla karşılaştırdı. Daha sonra futbolcuların ulaşabilecekleri kapasiteleri de futbolcularıyla paylaşarak onları gerçek kapasitelerine ulaştırmak için çalıştıklarını söyledi. Yanal futbolculara şu mesajları verdi:
'BUGÜN SOW DIŞARIDA KALIR YARIN...'
"Ligde her maç çok önemli. Giderek yükselen bir grafiğimiz var. Bireysel kalitemizi, yüksek mücadele isteğiyle, koşu kalitemizle, takım oyunuyla birleştireceğiz ve her geçen gün daha iyi olacağız. Hepiniz çok kaliteli oyuncularsınız ama biliyorsunuz kural gereği her hafta 6 yabancı futbolcu kadroda yer alabiliyor. Kural gereği kadro dışında bırakmak zorunda kaldığım futbolcularım için ben onlardan daha çok üzülüyorum. Bugün Sow dışarda kalır, yarın başka futbolcum kalacak. Kararlarımı performans kriterlerinizi değerlendirerek objektif, adil ve eşit veriyorum.' dedi.
'HEP BİRLİKTE KAZANACAĞIZ'
'Türk oyuncularımız için de geçerli olmak üzere; bu takımda oynayan-oynamayan sorunu yaşamak istemiyorum. Biz bir takımız, hep birlikte kazanacağız, hep birlikte yürüyeceğiz.
Sizinle her zaman iletişime açığım, tüm konuları kendi içimizde konuşarak halledeceğiz. Takım içi bir konuyu dışarıya taşımakla iyi bir şey yapmış olunmaz. Fenerbahçe'nin şampiyon olmasını istemeyenler sizin en küçük bir açıklamanızı kullanarak takımı yıpratmaya çalışır. Sow örneğinde de öyle yapmadılar mı?'
'ŞAMPİYON OLACAĞIZ'
'Bugünün futbolunun gereklerini yerine getirenler, antrenmanlarda iyi çalışanlar, takım içinde sorumluluk alanlar doğal olarak daha çok forma şansı bulacak. Biz sadece kendimizi, kendi futbolumuzu konuşacağız rakiplerimizin puan kayıplarına bakmayacağız. Şampiyonluğa odaklanan bir takım sadece en iyiyi ortaya koymak için çalışır.
Siz birlik ve dirlik içinde olduğunuz zaman Fenerbahçe'nin önüne kimse geçemez. Şampiyon biz oluruz, olacağız."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...