Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Mesut Özil'den süper başlangıç

Mesut Özil'den süper başlangıç

SPOR Haberleri

Mesut Özil, Premier Lig kariyerine start verdi. Arsenal'in Sunderland'i 3-1 mağlup ettiği maçta 80 dakika forma giyen Mesut, ilk golün asistini yaptı.

Arsenal'etransferiyle Avrupa futbolunda günlerdir gündemden düşmeyen Mesut Özil, Premier Lig kariyerine start verdi. Arsenal'in Sunderland'i 3-1 mağlup ettiği maçta 80 dakika forma giyen Mesut, ilk golün asistini yaptı. İngiltere Premier Lig'in 4. haftasında Arsenal, deplasmanda Sunderland karşısında galip gelirken, Manchester City ise Stoke City ile berabere kaldı. Transfer döneminin son gününde Real Madrid'den Arsenal'a transfer olan Türk asıllı Alman futbolcu Mesut Özil'in ilk 11'de sahaya çıktığı maçta Londra ekibi, deplasmanda Sunderland'i 3-1 yendi. Mesut Özil'in asistiyle Fransız futbolcu Giroud, 11. dakikada Arsenal'ı 1-0 öne geçirdi. nbsp; Evsahibi ekip Gardner ile eşitliği sağlasa da sezona çok formda başlayan Ramsey'in 67 ve 76. dakikalardaki golleriyle "Topçular" haftayı 3-1'lik galibiyetle kapadı. Şampiyonluk adaylarından Manchester City ise Stoke City deplasmanında golsüz eşitliği bozamadı ve haftayı bir puanla kapadı. Manchester ekibi, ligdeki ilk beraberliğini aldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...