Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Suriye'den ateşlenen roket Ceylanpınar'a düştü, halk tedirgin

Suriye'den ateşlenen roket Ceylanpınar'a düştü, halk tedirgin

GÜNDEM Haberleri

Suriye'nin Rasulayn ilçesinde El-Nusra ile PYD çatışmalarında ateşlenen bir roket mermisi Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde bir duvara isabet etti.

Suriye'nin Haseki kentine bağlı Rasulayn ilçesinde El-Nusra cephesi ile PYD güçleri arasında süren çatışmalar sırasında ateşlenen bir roket mermisi sınırı aşarak Şanlıurfa'nın Ceylanpınar İlçesi'nde bir brikethane duvarına isabet etti. İlçede paniğe yol açan olayda yaralanan olmazken, sınır hattında önlemler artırıldı. Ceylanpınar'ın karşısında bulunan Suriye'nin Rasulayn ilçesinde 2 ay önce El Nusra cephesi ile PKK'nın bu ülkedeki kolu olan PYD güçleri arasında çatışmalar başladı. Zaman zaman şiddetlenen çatışmalar sırasında sınırı aşan mermiler ilçede 4 kişinin ölümüne, çok sayıda kişinin de yaralanmasına neden oldu. Son günlerde sessizliğin hakim olduğu Rasulayn'da, dün gece yeniden başlayan çatışmalar sırasında ateşlenen bir roketatar mermisi sınırı aştı ve Ceylanpınar'ın dışındaki bir brikethanenin çevre duvarına isabet etti. Patlayarak duvarın yıkılmasına yol açan mermi işyerinde bulunanları tedirgin etti. Ceylanpınar'da tedirginliğe yol açan olayın ardından güvenlik güçleri sınır hattında önlemlerini artırdı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...