Bilic'ten Bursaspor'a karşı sürpriz 11

Bilic'ten Bursaspor'a karşı sürpriz 11

SPOR Haberleri

Slaven Bilic'in Bursaspor karşısında yeni transferlerden Ramon Motta'ya ilk 11'de şans vereceği öğrenilirken, Almedia da maça ilk 11 başlayacak.

Beşiktaş'ta teknik direktör Slaven Bilic'in Bursaspor karşısında yeni transferlerden Ramon Motta'ya ilk 11'de şans vereceği öğrenilirken, Almedia da maça ilk 11 başlayacak. nbsp; Slaven Bilic'in takımını şu ilk 11 ile sahaya sürmesi bekleniyor: Tolga, Serdar, Sivok, Escude, Motta, Atiba, Oğuzhan (Veli), Gökhan Töre, Olcay, Fernandes ve Almeida. Bilic, yabancı oyuncu kuralı nedeniyle Franco ve Dentinho'yu 18 kişilik kadroya dahil edemeyecek. Beşiktaş takımının 22 kişilik kadrosunda şu futbolcular yer aldı, Tolga Zengin, Cenk Gönen, Günay Güvenç, Tomas Sivok, Serdar Kurtuluş, Julien Escude, Pedro Franco, Ersan Adem Gülüm, Mustafa Pektemek, Ramon Motta, Necip Uysal, Manuel Fernandes, Ömer Şişmanoğlu, Hugo Almeida, Michael Eneramo, Gökhan Töre, Olcay Şahan, Bruno Dentinho, Oğuzhan Özyakup, Muhammed Demirci, Mehmet Akgün, Atiba Hutchinson.
FREI KADRODA YOK
Siyah-beyazlı ekipte, izinli olan Kerim Frei Koyunlu ile sakatlıkları bulunan İbrahim Toraman, İsmail Köybaşı, Filip Holosko, Uğur Boral ve Veli Kavlak'ın yanı sıra, Gökhan Süzen ve Sezer Öztürk de kadroya alınmadı.DHA

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...