Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İhlas Vakfı öğretmenleri eğitiyor

İhlas Vakfı öğretmenleri eğitiyor

EĞİTİM Haberleri

İhlas Vakfı Kariyer Akademisi gençleri yetiştirecek olan öğretmenlere yönelik önemli bir projeyi hayata geçirdi.

İhlas VakfıKariyer Akademisi gençleri yetiştirecek olan öğretmenlere yönelik önemli bir projeyi hayata geçirdi. İhlas Vakfı Kariyer Akademisi ve Öğretmen Vakfı Akademisi'nin (ÖRAV) işbirliği ile düzenlenen "Öğrenmenin sınırı yok! Lider Öğretmenlik Programı" İhlas Koleji Bahçelievler Kampüsü'nde başladı. Toplam 100 öğretmenin katıldığı ve 4 gün sürecek olan programda öğretmenler ÖRAV'dan gelen eğitmenler ile iletişim becerileri, sınıf yönetimi ve ölçme değerlendirme konularında çalışmalar yapacaklar.
OKYAY: İNSANA YATIRIM YAPIYORUZ
İhlas Vakfı Mütevelli Heyet Başkanı Mehmet Okyay, vakıf olarak Türkiye genelinde yapmış oldukları hizmetlerle insana yatırım yaptıklarını söyledi.
nbsp;Sürdürmüş oldukları Kariyer Zirvesi organizasyonlarında Türkiye'nin önemli isimleri ile gençleri bir araya getirdiklerini vurgulayan Okyay, "Lider Öğretmen Programı" ile de öğretmenlere değerli bir imkân sunduklarına inandığını ifade etti. Programın düzenlenmesindeki katkılarından dolayı Doğuş Grubu'na, Ferit Şahenk'e ve ÖRAV Genel Müdürü Kayhan Karlı'ya teşekkür eden Okyay, "Doğuş Grubu'nun desteklediği Öğretmen Akademisi Vakfı ile Kariyer Zirvesi'nden bu yana güzel bir işbirliğimiz var. Kendileri bu yıl programa katılım için 100 kişilik bir kontenjan verdiler. İlerleyen yıllarda da ortak çalışmalarımız devam edecek." ifadelerini kullandı.
EVSAHİPLİĞİ YAPTIĞIMIZ İÇİN MUTLUYUZ
Organizasyonun ev sahipliğini üstlendikleri için mutlu olduklarını dile getiren İhlas Eğitim Kurumları Genel Müdürü Hami Koç, İhlas Vakfı Kariyer Akademisi ve ÖRAV'ın, öğretmenlerin gelişimi için çok değerli bir işe bir imza attıklarını söyledi. ÖRAV'ın 5 yıldır Türkiye'deki öğretmenlerin eğitimlerine yönelik dikkat çekici çalışmalar yaptığını vurgulayan Koç, "Bir eğitmen olarak bu eğitimi düzenleyen ÖRAV ve İhlas Vakfı Kariyer Akademisine teşekkür ediyorum. Ayrıca kendilerini geliştirmek için tatillerini bırakarak programa katılan değerli öğretmen arkadaşlarıma da teşekkür ediyorum." diyerek sözlerini bitirdi.
ÖĞRENMENİN SINIR YOK
ÖRAV'ın Milli Eğitim Bakanlığı ile ortak olarak çalıştığı ve yıllardır devam eden "Öğrenmenin Sınırı yok! Lider Öğretmen Eğitimi" 75 ilde 80 bin öğretmene ulaşmayı başardı. Kariyer Zirvesi sponsorlarından olan ÖRAV ile İhlas Vakfı Kariyer Akademisi arasında yapılan görüşmeler üzerine bu sene 100 öğretmen ile başlayan eğitimlerin önümüzdeki beş yıl boyunca devam etmesi bekleniyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...