Erciyesspor Teknik Direktörü Fuat Çapa'nın maç sonu açıklamaları

/ Kaynak: CHA
Erciyesspor Teknik Direktörü Fuat Çapa'nın maç sonu açıklamaları

SPOR Haberleri  / CHA

Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Fuat Çapa, Akhisar Belediyespor galibiyetiyle takım üzerinde oluşan baskıyı attıklarını söyledi.

Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu ise sahada galibiyeti hak edecek bir oyun sergileyemediklerini ifade etti. nbsp;Spor Toto Süper Ligin 4. haftasında Kayseri Erciyesspor, konuk ettiği Akhisar Belediyespor'u 1-0 mağlup etti. Maç sonrası bir değerlendirme yapan K. Erciyesspor Teknik Direktörü Fuat Çapa, 3 haftadır galip gelemedikleri için takım üzerinde bir baskı oluştuğunu belirtti. "Üzerimizdeki baskıyı ne taraftar ne de yönetim oluşturdu." diyen Çapa, "Bu hafta içinde yaptığımız idmanda da bu belliydi. Bu karşılaşmayla birlikte de yeni oyuncuların sahaya çıkması ve neredeyse yeni bir takım sahadaydık. Maçın ilk 15 dakikası bizim istediğimiz şekilde kontrollü geçti. Geçtiğimiz karşılaşmada Trabzon karşısında aldıkları galibiyette gördük ki Akhisar Belediye iyi oynuyor. Rahat bir takım. Ligde de bizim direk rakiplerimizden birisi olacak. İlk devre 1-2 pozisyon bulabildik. İkinci yarı golden sonra çok pozisyona girdik. Farklı bir skor olsaydı kişiler daha farklı düşünecekti. Sahadaki oyuncuların neler yapacağını çok iyi biliyoruz. Ama bunun için zamana ihtiyacımız var. Bugünkü galibiyet her şeyden ön plandaydı. En azından bir nefes alma karşılaşması oldu." diye konuştu. Bir soru üzerine Çapa, "Bugün olumlu olan galibiyet, eksiklerimizi çalışmamız gerekiyor. Futbolda takılı kalmamak lazım, dersler çıkartmamız gerekiyor." ifadelerini kullandı. K. Erciyessporlu futbolcu Erhan Güven de "Şiddetle 3 puana ihtiyacımız vardı. Biz yeni bir takımız. 14-15 arkadaş ilk defa yan yana oynuyor. Biraz daha kontak oynamamız gerekiyor. En kısa sürede daha iyi bir Erciyes izleteceğiz." diye konuştu. K. Erciyesspor'un galibiyet golünü atan Üstün Bilgi ise milli takım arasını çok iyi değerlendirdiklerini söyledi. Bu arada yeni oyuncuların birbirini tanıma fırsatı bulduğunu anlatan Bilgi, "Bugün ilk defa iç sahada 3 puan aldık. Benim Süper Lig'de ilk maçım. İlk 11'de oynadığım için hocama teşekkür ediyorum." şeklinde konuştu.

AKHİSAR BELEDİYESPOR CEPHESİ
Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu ise sahada kendi oyunlarını sergileyemediklerini ifade etti. "Bugün açıkçası kendi oyunumuzdan uzak bir görüntü çizdik." diyen Hamzaoğlu, "Galibiyeti hak eden bir oyun sergilemedik. Erciyes'i tebrik ediyorum. İyi bir galibiyet aldılar." ifadelerini kullandı. İlk yarıda başa baş bir oyun ortaya koyduklarını anlatan Hamzaoğlu, "Pozisyonlar bulduk. Ancak yeterince rakibi zorlayamadık. Özellikle golden sonra iyi oynayamadık. Yaptığımız hataları önümüzdeki maçlarda telafi edeceğiz." dedi. nbsp;Akhisar Belediyespor kalecisi Oğuz Dağlaroğlu da maçı kazanmak için yeterli mücadeleyi gösteremediklerini söyledi. Oğuz, "Gol oluncaya kadar da zevksiz bir maçtı. Gol sonrası da yetirle üstünlüğü sağlayamadık. Bizim de gol yememek için çalışmamız gerekiyor. Çünkü kolay gol atamıyoruz." Sertan Vardar da, "Bizim için buradan alınacak 1 puan çok önemliydi. Coşkulu oyunumuz burada yoktu. İlk golü onlar buldu. Biz önde üretken olamadık. Üzgünüz." şeklinde açıklamada bulundu.
SPOR
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...