Balıkesirspor 1-0 Adana Demirspor, maç sonu yorumları

/ Kaynak: İHA
Balıkesirspor 1-0 Adana Demirspor, maç sonu yorumları

SPOR Haberleri  / İHA

PTT 1. Lig'in 4. haftasında deplasmanda Adana Demirspor'u 1-0 mağlup eden Balıkesirspor'da teknik direktör İsmail Ertekin,maç sonunda soruları cevapladı.

PTT 1. Lig'in 4. haftasında deplasmanda Adana Demirspor'u 1-0 mağlup eden Balıkesirspor'da teknik direktör İsmail Ertekin, "Kazanmamıza rağmen rakibe pozisyonlar verdik. Buna en kısa sürede önlem alacağız" dedi. nbsp;Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Ertekin, baştan sonra mücadelenin yoğun olduğu bir maç yaşandığını söyledi. Oynanan mücadele nedeniyle 2 takımı da kutladığını ifade eden Ertekin, "Bugün mücadele yönünden iyiydik ama rakibe pozisyonlar verdiğimiz için oyun yönünden rahatsız olduk. Lakin verdiğimiz pozisyonları öyle ya da böyle kurtarmasını bildik. Kazanmayı bildiğimiz için de mutluyuz tabi. Buna en kısa sürede önlem alıp, daha az pozisyon vermemiz gerekiyor diye düşünüyorum ben" şeklinde konuştu. Balıkesirsporlu İsmail ise maç öncesinde hocaların, rakip ile ilgili gerekli bilgileri aktardığını belirterek, "Gol yemeden, az pozisyon vererek galip gelmek için deplasmana gelmiştik. Ben istediğimizi aldığımızı düşünüyorum çünkü bu ligde oynanan hiçbir maç kolay değil. Biz her hafta derslerimize iyi çalışıp, 5'te 5 yapmaya yönelik hedefimizi gerçekleştireceğiz" diye konuştu.


ADANA DEMİRSPOR CEPHESİ
Adana Demirspor Teknik Direktörü Yücel İdiz ise maçtan galip ayrılmak istediklerini ancak bunu yapamadıklarını ifade ederek, "Oyunun ilk 15-20 dakikasına baktığımızda rakibin kontrataklarına karşı dikkatli davranmamız gerekiyordu. Balıkesirspor etkili gibi göründü ama 25. dakikadan sonra oyuna ağırlığımızı koymaya başladık. Devre sonuna kadar da bu şekilde devam etti. Maalesef girdiğimiz pozisyonları değerlendiremedik. Özellikle 2. yarıda rakip, hemen hemen hiç gelmedi. Saha içinde oyuncularımız gol uğruna tüm varyasyonları verdi. Ama tabi ki olmaması gereken bir pozisyonda gol yedik. Bütün bunlara rağmen paniklemedik, çocuklar saha içine ellerinden geleni yaptı, bir gerçek var ki kale önünde beceriksiz davrandık." Adana Demirspor'un genç oyuncusu Kerem ise şunları söyledi: "Ataklarda iyi olan bizdik. Maça tedirgin başlasak da sonradan açıldığımızı düşünüyorum. Bugün tek sorunumuz topu kaleye sokamamaktı. Ne yazık ki futbolda gol atan kazanıyor. Bugün iyi oynayan taraf bizdik, kazanan karşı taraf oldu."
SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...