Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Barcelona izin vermedi

Barcelona izin vermedi

SPOR Haberleri

La Liga'nın 4. haftasında Nou Camp'ta 90. dakikada beraberliği yakalayan Sevilla, 90+2'deki gole engel olamayınca 3 puan Barcelona'ya gitti.

İspanya La Liga'da Barcelona, Nou Camp'ta konuk ettiği Sevilla karşısında küçük çaplı bir imkansıza imza attı. Sevilla'nın 90'da attığı golle skor 2-2'ye gelirken, Barça'nın duraklamadaki golü 3-2'lik galibiyeti Katalanlara getirdi. Barcelona, maçın ilk dakikalarında gole çok yaklaştı. Brezilyalı Neymar'ın müsait durumda vuruşunda Sevilla kalecisi Beto başarılıydı. İlerleyen dakikalarda ise Sevilla, savunmada hata yapmadı ve Barcelona, alışık olduğumuz pozisyonları bulamadı. Barça'nın golü de beklenmedik bir isimden, Brezilyalı sağ bek Dani Alves'ten geldi. Alba'nın sakatlığı nedeniyle oyuna giren Adriano ortaladı, Alves çok şık bir kafa vuruşuyla Katalan ekibini 36'da 1-0 öne geçirdi. Karşılaşmanın ilk 45 dakikalık bölümü de bu skorla tamamlandı. İkinci yarının başlangıcı, adeta maç sonunda olacakların habercisi gibiydi. 64'üncü dakikada Sevilla'nın ağlara giden topu, Alves'e faul yapıldığı gerekçesi ile iptal edildi. Barcelona'yı rahatlatan gol ise 75. dakikada Messi'den geldi. Fabregas'ın pasıyla sol tarafta topla buluşan Neymar, on direğe kesti. Orada topla buluşan Arjantinli yıldız da tek vuruşla skoru 2-0 yaptı. Barça bu golle rahatladığını düşünürken, her şey bir anda tersine döndü. Önce 80'de Rakitic, ceza sahasına girer girmez çok sert ve düzgün bir vuruşla farkı 1'e indirdi. 90'ıncı dakikada ise köşe vuruşu sonrasında topu önünde bulan Coke, Nou Camp tribünlerine soğuk duş etkisi yapan golü Barcelona ağlarına gönderdi. Ancak Katalanlar'ın puan kaybetmeye niyeti yoktu. Sağ taraftan aldığı topla ceza sahasına giren Lionel Messi, sert vurdu ancak kaleciden döndü. Dönen topu tamamlayan Alexis Sanchez, takımına 3-2'lik üstünlüğü getirdi. Bu gol, aynı zamanda nefesleri kesen mücadelenin de sonucunu belirledi. Barcelona 4'te 4 yapıp, yoluna kayısız devam ederken, Sevilla ise 2 puanda kaldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...