Devlet Bahçeli, 'Süreç teröristlere yaradı'

Devlet Bahçeli, 'Süreç teröristlere yaradı'

Politika Haberleri

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisince Elazığ'da düzenlenen 'Kardeşlik Mitingi'nde demokratik açılım konusuna değindi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisince Elazığ'da düzenlenen 'Kardeşlik Mitingi'nde demokratik açılım konusuna değindi. Anadile saygılı olduklarını ifade eden Bahçeli, "Hiç kimsenin anadilini konuşmasına bugüne kadar itiraz etmedik, etmeyeceğiz. Ancak bölücü çevrelerce dillendirilen anadilde eğitim konusu, vahim sonuçlara yol açacak, milli birliğimizden parça koparmaya çalışanlara eşsiz bir imkan verecektir. Bu bir PKK dayatmasıdır" ifadelerini kullandı. Birkaç ay evvel, sınır dışına çıktığı iddia edilen teröristlerin, vatan topraklarına iyice konuşlandığını ileri süren Bahçeli, "Verilen her taviz, her imkân, gösterilen her tolerans teröristlere yaramış; mermi, Kaleşnikof ve mayın olarak geri dönmüştür" diye konuştu.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...