İbrahim Hacıosmanoğlu kupaya gidiyor

İbrahim Hacıosmanoğlu kupaya gidiyor

SPOR Haberleri

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, TFF Başkanı Yıldırım Demirören ile bu hafta başında yapacağı görüşmeye dair ipuçları verdi.

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Yıldırım Demirören görüşmesinin hafta başında gerçekleşeceğini söyledi. Hacıosmanoğlu, "Bu toplantıda kendisine, 'Şu ana kadar işin takipçisi olduk, girişimde bulunmadık. Artık olayın geldiği nokta ortada. UEFA iç işlerimize karışamaz edebiyatını bırakıp gerekeni yapacak mısınız? Eğer yapmayacaksanız biz artık değişik yol izleyeceğiz' diyeceğim. Kalabalık bir heyetle UEFA ve FIFA'ya gideceğiz" ifadelerini kullandı. Ülkenin ceza alması halinde sorumlusunun Trabzonspor olmayacağını söyleyen Hacıosmanoğlu, "Bunun sorumlusu, bu zamana kadar gerekeni yapmayan olayın üstünü örtmeye çalışanlardır" diye konuştu.
BORCU BİLEREK GELDİK
Son günlerde dile getirilen ekonomik problemlere de değinen Hacıosmanoğlu, "Biz borcu bilerek geldik. Şimdi mağdur edebiyatı yapamayız. 2017'ye kadar gelirlerin temlik altından olması en büyük sıkıntımız. Ancak çözüm yollarımız var. En önemsediğimiz şey, faiz illetinden kurtulmuş bir Trabzonspor oluşturmak" dedi. Hacıosmanoğlu kulübün siyasete alet edildiği iddialarına ise, "Bunu söyleyenler kulübün geçmişine baksın. Siyasetin yönetimler seçtirdiği günleri hatırlasın. Trabzonspor artık siyasetin kullanacağı bir kulüp değildir. Sayın Başbakanla aramızın iyi olması kulübe siyasetin girdiği anlamına gelmez. Biz sadece her alanda güçlü bir Trabzonspor peşindeyiz" dedi.




UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...