Anneye 25 bıçak, iki kız kardeşten tüyler ürperten cinayet

Anneye 25 bıçak, iki kız kardeşten tüyler ürperten cinayet

GÜNDEM Haberleri

İzmir'de 19 yaşındaki Ş. P. ile 17 yaşındaki kardeşi B. P. annelerini elektro şok cihazıyla başına vurup bayılttıktan sonra defalarca bıçaklayarak öldürdü.

İzmir'de 2 kızkardeş, kendilerine baskı yaptığını iddia ettikleri annelerini 25 bıçak darbesiyle öldürdü. Olay, Aliağa'da sabah saatlerinde meydana geldi. Üçüncü eşinden boşandıktan sonra bir birahanede garson olarak çalışan 39 yaşındaki Gülseren Süngü, erkek arkadaşı tarafından kanlar içinde bulundu. İhbar üzerine eve gelen polis ve acil yardım ekiplerinin yaptığı kontrolde, Gülseren Süngü'nün 25 bıçak darbesiyle olay yerinde öldüğünü belirledi. Para ve altınların ortalığa saçılmış halde bulan polis, ölen kadının kızları Ş.P. ve B.P.'yi şüpheli olarak sorguya aldı. Sorgularında Ş.P. ve B.P., annelerinin sabah saatlerinde para verip 'İzmir'e gezmeye gidin' dediğini ve evde bulunmadıklarını söylediler. Sorguda B.P.'nin şüpheli hareketleri ile sağ ayağının topuğunda kan lekesi fark edilince ekipler bunun üzerinde yoğunlaştı. Kan örneğini incelemeye gönderen ekipler, kızları da çapraz sorguya aldı. İki kız kardeşin sorguda cinayeti itiraf ettiği öğrenildi. Ş.P. ve B.P.'nin verdiği ifadelerinde, "Annem bize sürekli eve gelip gitme konusunda baskı yapıyordu. Biz de annemizi öldürmeye karar verdik. Önce bir elektro şok cihazı aldık. Sabah eve gelince cihazla elektrik verdik. Bayılmayınca elimizdeki cihazla başına vurduk. Bayılınca da bıçakladık. Eve de hırsız girmiş süsü verdik. Ardından cihazı ve bıçağı eve 500 metre mesafedeki çöp konteynerinin içine attık" dediği belirtildi. İtiraf üzerine verilen adresteki çöpte yapılan aramada şok cihazı ile cinayette kullanılan bıçak bulundu. Ş.P. (19) ve B.P.(17) ifadelerinin ardından tutuklandı.TOPUKTAKİ KAN YAKALATTI
B.P.'nin (sağda) topuğunda kan lekesini fark eden polis yapılan tahlil sonrası cinayeti çözdü. Çapraz sorguya alınan kardeşler de annelerini öldürdüklerini itiraf etti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...