Yetenek Sizsiniz Türkiye Yeni Sezonuna Star TV'de başlıyor

Yetenek Sizsiniz Türkiye Yeni Sezonuna Star TV'de başlıyor

MAGAZİN Haberleri

Geçen yıl müthiş bir izlenme kitlesi olan Yetenek Sizsiniz Türkiye, yeni sezon ilk bölümü ile dün gece Star TV'dan yayınlandı.

Geçen yıl müthiş bir izlenme kitlesi olan Yetenek Sizsiniz Türkiye, yeni sezon ilk bölümü ile dün gece Star TV'dan yayınlandı.Bu sezon yayınlanan ilk bölüme baktığımızda ilk olarak göze çarpan şey, yarışmanın en çok konuşulan isimlerinden birisi olan Sergen Yalçın'ın olmamasıydı ve onun yerine ise Esen Yenenler geldi ve Star TV kanalında Esen Yenenler ayrıca gece saatlerinde de program hazırlayıp sunmaya devam ediyor. Dün akşam Bursa'dan ekranlara gelen Yetenek Sizsiniz Türkiye'de ilk haftanın yarışmacıları arasında en çok dikkat çeken isimlerden birisi ise Gaziantep'li yarışmacı Halit Büyükkaplan oldu ve Halit Büyükkaplan, vantilatör'ü dili ile durdurarak büyük bir dikkat çekti ve ilk haftanın akıllarda kalan ismi oldu. Ayrıca Sevinç Gürmen'in dans şovu birazdan buraya eklenecektir. nbsp;Ayrıca Yetenek Sizsiniz Türkiye'nin tüm heyecanı ve ilk haftaya dair ayrıntılı haberleri ise magazin sayfamızda bulacaksınız. (star)
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...