Stoch coştu bir kere, durdurulamıyor

Stoch coştu bir kere, durdurulamıyor

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Yunanistan Süper Lig'inde 4. haftaya girilirken PAOK deplasmanda Veria ile karşı karşıya geldi. Mücadele 2-1 PAOK'un üstünlüğüyle sonuçlandı.

Yunanistan Süper Lig'inde 4. haftaya girilirken nbsp;PAOK nbsp;deplasmanda Veria ile karşılaştı. nbsp;Mücadele 2-1 PAOK'un üstünlüğüyle sonuçlandı. Dimotiko Stadio Verias'da oynanan maçta PAOK'un golleri 18. dakikada Miguel Vitor ve 66. dakikada nbsp;Miroslav Stoch'dan gelirken ev sahibi ekibin tek golü ise Milan Mrdakovic'den geldi.
STOCH YÜKSELİŞİNİ SÜRDÜRDÜ
Fenerbahçe'den kiralık olarak gönderilen Miroslav Stoch'un da ilk 11'de başladığı mücadelede 66. dakikada Slovak yıldız takımını 2 farklı üstünlüğe çıkaran golü atan isimdi. Miroslav Stoch Yunanistan Süper Ligi'nde 4 maçta 4 gol atarak yükselişini sürdürdü. Bu sonucun ardından puanını 9'a yükselten PAOK gelecek hafta kendi sahasında Platanias ile karşılaşacak. Veria ise önümüzdeki hafta Panthrakikos deplasmanına çıkacak.

VİDEO İZLE
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...