Otomobil motosiklete çarptı 2 ölü, 1 yaralı

/ Kaynak: CHA
Otomobil motosiklete çarptı 2 ölü, 1 yaralı

YAŞAM Haberleri  / CHA

Dargeçit-Midyat karayolunda meydana gelen trafik kazasında otomobilin motosiklete çarpması sonucu 2 kişi öldü, 1 kişi ağır yaralandı.

Dargeçit-Midyat karayolunda meydana gelen trafik kazasında otomobilin motosiklete çarpması sonucu 2 kişi öldü, 1 kişi ağır yaralandı. Ağır yaralı olan Celal Dilekçi (20) Mardin Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Dargeçit'ten Midyat istikametine gelmekte olan plakası öğrenilemeyen Celal Dilekçi yönetimindeki motosiklete, sürücüsü ve plakası öğrenilemeyen otomobil çarptı. Çarpmanın etkisiyle motosiklet üzerinde bulunan 3 kişi yol kenarına savruldu. Kaza yerinde şiddetli çarpmanın etkisiyle Sinan Yılmaz (7) ile Osman Seyhan yaşamını yitirdi. Motosiklet sürücüsü Celal Dilekçi'nin ise Midyat Devlet Hastanesi'ne buradan da Mardin'e sevk edildiği belirtildi. Olay yerinden otomobilin kaçtığı öğrenilirken, olayla ilgi soruşturma sürüyor.


YAŞAM
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...