Hamas'tan Mısır'a yalanlama geldi

/ Kaynak: AA
Hamas'tan Mısır'a yalanlama geldi

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri  / AA

Hamas, Mısır ordusunun, "Sina'da İzzettin el-Kassam Tugayları'na ait silahların ele geçirildiği" yönündeki açıklamasını "iftira" olarak nitelendirdi.

Hamas liderlerinden Yahya Musa, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Mısır Ordu Sözcüsü Ahmed Muhammed Ali, Sina'da İzzettin el-Kassam Tugayları'na ait silahların ele geçirildiğini iddia etti. Bu ifadeler, apaçık bir iftiradan ibarettir" dedi. Musa, "Hamas, Mısır'ın ulusal güvenliğinin sağlanması konusunda Mısırgüvenlik birimleri adına konuşan kişilerden daha istekli" ifadesini kullandı. Mısır Ordu Sözcüsü Ahmed Muhammed Ali bugün düzenlediği basın toplantısında, Sina'da üzerlerinde Hamas'ın silahlı kanadı olan İzzettin el-Kassam Tugayları'na ait sembollerin bulunduğu silahlar ve el bombalarının ele geçirildiğini öne sürmüştü. Sözcü, Hamas'tan Mısır ile Gazze arasındaki sınır güvenliğinin sağlanması konusunda daha çok çaba harcamasını istemişti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...