Cumhurbaşkanı Gül kimseye haber vermeden nereye gitti

Cumhurbaşkanı Gül kimseye haber vermeden nereye gitti

GÜNDEM Haberleri

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki , Cumhurbaşkanı Sayın Abdullah Gül 'ün geçtiğimiz Ramazan ayında yaptığı bir sürprizi anlattı.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki , Cumhurbaşkanı Sayın Abdullah Gül 'ün geçtiğimiz Ramazan ayında yaptığı bir sürprizi anlattı. "Bizim de sonradan haberimiz oldu" diyen Başkan Özhaseki "Sayın Cumhurbaşkanımız Ramazan'da bir gün arabaya atlamış Kayseri'ye gelmiş.. Anne babasını ziyaret etmiş eski arkadaşlarıyla görüşmüş akşam da mahallenin camiinde tervihe gitmiş.. Bize de haber verdiler sonradan haberimiz oldu hemen yanına gittik" dedi. Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki Tv8'de Sinan Burhan ve Pelin Başalma'nın hazırlayıp sunduğu Yerel Vizyon Programına konuk oldu. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile ilgili anılarını anlatan Özhaseki, Ramazan ayında Cumhurbaşkanı Gül'ün Kayseri'ye kimseye haber vermeden yaptığı ziyareti anlattı. Başkan Özhaseki'nin "sonradan haberimiz oldu" diye anlattığı olayda Cumhurbaşkanı Gül Kayseri'ye gelmiş, kimseye haber vermemiş. Ziyaretler yapmış, teravihe gittiğinde de vatandaşlara büyük sürpriz olmuş. Gül; eski dostlarıyla teravih namazında buluşmuş.. Akşam da tekrar Ankara'ya dönmüş..

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...