Michel Platini'den, Fenerbahçe açıklaması

Michel Platini'den, Fenerbahçe açıklaması

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

UEFA Başkanı Michel Platini Hollanda'nın önde gelen gazetelerinden De Telegraaf'a bir röportaj verdi. Platini, Fenerbahçe'den de bahsetti.

UEFA Başkanı nbsp;Michel Platini nbsp;Hollanda'nın önde gelen gazetelerinden De Telegraaf'a bir röportaj verdi.Şikeden ırkçılığa, finansal fair play'den şiddete kadar futbol sahalarında tartışma konusu olan pek çok konuda açıklamalarda bulundu.Şike konusuyla ilgili konuşmasında bu alandaki çalışmaların devam ettiğine vurgu yapan Fransız futbol adamı, Fenerbahçe'nin de ismini andı. Avrupa'da son dönemde bu konuyla ilgili yoğun bir gündem olduğuna dikkat çeken Platini, bu yoğunluğun kendilerini yorduğunu belirtti.UEFA Başkanı, "Çok meşgul bir ay geçirdik. Özellikle de nbsp;Fenerbahçe nbsp;ve nbsp;Metalist Kharkiv nbsp;ile ilgili olanlarda, bir de bu işlerin itiraz süreçlerini hesaba katarsak, önümüze ne kadar dosya geldiğini tahmin bile edemezsiniz. Bu konularla uğraşan departmanımız sürekli fazla mesai yapmak zorunda kaldı" dedi. nbsp;
(eurosport)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...